newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

  • ۰
  • ۰

تست مرفین چطور گرفته می شود؟ امروزه‌اعتیاد به یک معضل جدی در جامعه تبدیل شده است و با توجه به مصرف روزافزون مواد مخدر، ضروری است که افراد برای انجام کارهایی همچون استخدام و ازدواج، تست‌اعتیاد را انجام دهند. از طرف دیگر افراد راه‌های زیادی را برای منفی کردن کاذب نتیجه تست مرفین خود را به کار می‌گیرند و اینگونه نتیجه آزمایش را تغییر می‌دهند.

فهرست مطالب

 

  • تست مرفین
  • داروهایی که قبل از انجام تست نباید مصرف شوند
  • داروهایی که تست مرفین را منفی می‌کنند
  • روش انجام تست مرفین
    • ادرار
    • خون
    • تعریق و بزاق
    • مو
  • نتیجه تست مرفین 
  • دلایل اختلال در نتیجه تست مرفین
    • 1. اشتباه در فرآیند نمونه گیری
    • 2. اشتباهات تکنیکی
    • 3. تست مرفین | افزودن رقیق کننده ها
    • 4. تغییر کردن PH
    • 5. مدت زمان ردیابی مواد موجود در ادرار
    • 6. تست مورفین | تداخل داروها با یکدیگر
  • کاربردهای تست مرفین

پس منفی بودن نتیجه تست مرفین یا سایر مواد مخدر، به طور قطعی نشان دهنده عدم‌اعتیاد فرد نیست. چرا که دلایل اثبات شده زیادی در این زمینه وجود دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترک مورفین کلیک کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تست مرفین

در بسیاری از موارد مانند دریافت گواهی عدم سوء پیشینه و یا استخدام در ارگان‌های مختلف، انجام آزمایش عدم‌اعتیاد یا همان تست‌اعتیاد، بسیار لازم و ضروری است. همان طور که اشاره شد، مثبت نبودن تست مورفین به معنای عدم‌اعتیاد فرد نیست و احتمال دارد دلایل زیادی باعث ایجاد اختلال در نتیجه آزمایش شده باشند.

امروزه معضل‌اعتیاد به عنوان یکی از بحران‌های بسیار بزرگ در دنیا شناخته می‌شود که حتی جوامع پیشرفته نیز با آن درگیر هستند. خارج شدن از این بحران خانمان سوز، با تغییر در سبک زندگی و حذف نمودن دلایل بحران آفرین و خطر ساز، تا حدودی امکان پذیر است.

انجام تست مرفین در بسیاری از موارد مانند ازدواج و برخی از شغل‌های خاص، مجاز می‌باشد. امروزه، با توجه به پیشرفت‌های روز افزون علم پزشکی، آزمایش‌ها و تست‌های متعددی نظیر تست مورفین، حشیش، شیشه، آمفتامین‌ها، بنزودیازپین‌ها، متادون، کدئین و… در آزمایشگاه‌ها در زمینه عدم‌اعتیاد وجود دارد.

بسیاری از افراد، اقدام به رقیق کردن نمونه می‌کنند تا تغییراتی در نتیجه نهایی حاصل شود، که البته این کار نمی‌تواند تاثیر آنچنانی داشته باشد. چرا که پزشکان می‌توانند با بررسی کردن دقیق میزان کراتین و اسیدیته ادرار، وجود مواد اضافی در ادرار را تشخیص دهند. در واقع انجام تست مرفین در مراکز آزمایشگاهی معتبر، نتایج چنین اعمالی را خنثی می‌کند و هیچ فایده‌ای ندارد. برای آشنایی بیشتر با راه های مختلف منفی کردن آزمایش اعتیاد کلیک نمایید.

داروهایی که قبل از انجام تست نباید مصرف شوند

قبل از تست مورفین

استفاده کردن از روان‌گردان‌های مختلف همچون آمفتامین‌ها و همچنین داروهایی نظیر متادون و بوپرنورفین، می‌تواند نتیجه آزمایش را مثبت نشان دهد. همچنین داروهایی که حاوی ترکیبات تریاک هستند، می‌توانند در نتیجه نهایی، تاثیر داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد علائم اعتیاد به مورفین کلیک کنید.

در واقع مصرف مخدرهایی همچون تریاک، کدئین زیاد، مورفین و آپومورفین به تنهایی می‌توانند نتیجه آزمایش را مثبت نشان دهند. اثرات مصرف تریاک و ترکیبات آن مانند مورفین و هروئین تا ۲۱ روز پس از استفاده، همچنان در بدن شخص باقی مانده و از بین نمی‌رود. البته احتمال دارد این اثرات بعد از ۱۵ روز از ادرار فرد خارج شود اما در واقع تست خون به طور حتم وجود چنین موادی در بدن را ثابت می‌کند. لازم به ذکر است که استامینوفن و کدئین جذب کبدی داشته و مدت زمان زیادی نمی‌توانند در بدن باقی بمانند. این داروها معمولا پس از گذشت ۴۸ ساعت خود به خود از بدن دفع می‌گردند.

داروهایی که تست مرفین را منفی می‌کنند

برخی از افراد برای پنهان کردن اعتیاد خود از دیگران، به دنبال راهی برای منفی کردن تست موفین هستند. برای اینکار از روش های مختلفی استفاده می‌کنند؛ که یکی از آنها استفاده از داروهای مختلف قبل از انجام تست است. یکی از اصلی ترین داروهایی که منجر به منفی شدن تست اعتیاد می‌شود؛ بوپرنورفین یا b2 است که خود منجر به اعتیاد می‌گردد. برخی داروهای دیگر نیز می‌توانند چنین اثری داشته باشند. اما استفاده از آنها قبل از انجام آزمایش، اصلا توصیه نمی‌شود.

روش انجام تست مرفین

در کشور ما معمولا تست مرفین و تشخیص سم‌اعتیاد آن در بدن، به روش‌های مختلفی قابل انجام است که از مهم‌ترین روش‌های آن می‌توان به نمونه بزاق دهان، مو، خون و ادرار اشاره نمود. همچنین استفاده از تست‌های نواری نیز بسیار رایج است و برای سنجش میزان حشیش، مورفین و انواع محرک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای انجام دادن تست‌های نواری می‌توانید در هر ساعت از روز ادرار را جمع آوری کرده و مورد آزمایش قرار دهید.

لازم به ذکر است که اگر ادرار جمع آوری شده در دماهایی مانند ۲ الی ۸ درجه سانتی گراد قرار داده شود، می‌توانید تا حدود ۴۸ ساعت بعد نیز از آن جهت آزمایش استفاده نمایید. همچنین اگر قرار باشد که تست برای چند روز آینده و یا زمان طولانی‌تری انجام گیرد، باید نمونه را فریز کرده و به منظور انجام تست، صبر کنید تا نمونه به طور کامل آب شود.

ادرار

تست مرفین از طریق ادرار ، هم در آزمایشگاه انجام شده و روش اصلی انجام اینکار است و هم افراد می‌توانند با استفاده از کیت های تشخیصی که از داروخانه تهیه می‌کنند؛ استفاده نمایند. دقت نتایج آزمایش در آزمایشگاه بیشتر بوده و از اعتبار قانونی نیز برخوردار است. اما با استفاده از کیت های تشخیص فوری افراد سریعتر می‌توانند جواب را متوجه شوند.

خون

آزمایش خون برای تست مرفین روشی تهاجمی محسوب شده و کمتر از آن استفاده می‌شود. همچنین اثرات مورفین در خون برای مدت زمان کمتری باقی مانده و ممکن است جواب حتی در صورت مصرف فرد، منفی شود.

تعریق و بزاق

مصرف مرفین را حتی از طریق تعریق نیز می‌توان انجام داد. البته این روش کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چرا که نیاز به تجهیزات پیشرفته برای تحلیل نتایج هست. به تازگی کیت هایی برای تشخیص اعتیاد به مورفین از طریق بزاق نیز طراحی شده اند.

مو

تست مرفین از طریق مو یکی از مطمئن ترین روش هاست. چرا که آثار به جا مانده از مصرف مورفین تا 90 روز در فولیکول مو باقی مانده و می‌توان آن را شناسایی نمود. اما به دلیل هزینه های زیاد این تست، کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نتیجه تست مرفین 

بعد از گرفتن نمونه و تست با نوار تست مورفین نتیجه آن بین 5 تا 10 دقیقه مشخص می شود. که مثبت یا منفی شدن آن را در شکل براتون ترسیم نموده ایم.

روش انجام تست اعتیاد به مورفین

دلایل اختلال در نتیجه تست مرفین

از رایج‌ترین خطاهایی که معمولا به ایجاد اختلال در نتیجه آزمایشات منجر می‎‌شود، می‌توان موارد زیر را نام برد.

1. اشتباه در فرآیند نمونه گیری

از مهم‌ترین دلایل بروز خطا در نتیجه آزمایش اشتباه در نمونه گیری است. در این گونه موارد، معمولا ناخواسته و توسط کادر آزمایشگاه، نمونه فرد سالم با نمونه فرد معتاد جابه جا می‌شود. در چنین شرایطی، کنترل درجه حرارت نمونه پس از جمع آوری، می‌تواند کمک کننده باشد.

2. اشتباهات تکنیکی

نوار تست ابتدا باید حدود ۱۰ الی ۱۵دقیقه در ادرار گذاشته شود و سپس به مدت ۵ دقیقه بر روی یک سطح صاف قرار داده شود. لازم به ذکر است که در ۱۰ دقیقه اول، مثبت کاذب شدن نتیجه آزمایش، بسیار زیاد است.

3. تست مرفین | افزودن رقیق کننده ها

هر چیزی که ادرار را رقیق کند، می‌تواند میزان cut _off را پایین آورده و منفی شدن نتیجه آزمایش را به دنبال داشته باشد. در این گونه موارد استفاده از نوارهای کمکی برای مشاهده میزان کراتینین، نیترات و گلوتامات می‌تواند کمک کننده باشد.

4. تغییر کردن PH

بسیاری از تست‌های موجود نسبت به تغییرات PH بین ۵ الی ۶ مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهند. همچنین کاهش و افزایش PH می‌تواند در نتیجه تست مرفین اختلال ایجاد کند. افزودن موادی همچون جوهر لیمو، خون،انواع سفید کننده‌ها، مایع منی و… نیز منجر به اختلال در نتیجه آزمایشات می‌شود.

5. مدت زمان ردیابی مواد موجود در ادرار

بسیاری از مواد، پس از گذشت ۷۲ ساعت از استعمال، همچنان در ادرار باقی مانده و قابل شناسایی هستند. به طور معمول مدت زمان تقریبی ماندگاری مواد مختلف در ادرار به شرح زیر هستند.

🔽حشیش: ۱ روز الی ۴ هفته

🔽هروئین: ۳ الی ۴ روز

🔽مرفین: ۳ الی ۷ روز

🔽متادون: ۲۰ الی ۳۰ روز

🔽آمفتامین: ۱ الی ۳ روز

🔽کوکائین: ۲ الی ۴ روز

🔽بنزودیازپین: ۳ روز الی ۳ هفته

6. تست مورفین | تداخل داروها با یکدیگر

استفاده از داروهای کدئین‌دار، می‌تواند در مثبت شدن کاذب نتیجه تست مورفین تاثیر داشته باشد. داروهایی همچون فنوباربیتال، دیفنوکسیلات و دکسترومتورفان، نمی‌تواند در نتیجه نهایی تاثیر آنچنانی داشته باشد. همچنین مصرف قرص‌های ضد حاملگی، سبب نتیجه منفی کاذب در نتیجه آزمایش‌ها می‌گردد. اگر قصدترک دارید، توصیه می‌شود که از یک متخصص کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره ترک اعتیاد تلفنی کلیک کنید.

کاربردهای تست مرفین

در شرایط مختلفی نیاز به نتیجه تست مرفین داریم. نتیجه این تست علاوه بر خود فرد و خانواده او برای برخی از نهاد و ارگانها نیز اهمیت داشته و نباید مثبت باشد. افراد گاهی برای استخدام، ازدواج، شرکت در مسابقات ورزشی مختلف، شروع درمان دارویی، غربالگری اعتیاد و… نیاز به انجام این تست دارند.

ترک و درمان مصرف مرفین

یکی از اصلی ترین راه های منفی کردن تست مورفین، این است که افراد مصرف این ماده را ترک کنند. با اینکه انجام اینکار دشوار است؛ اما روش های مختلفی برای آن وجود داشته که افراد می‌توانند از آنها بهره گیرند. همچنین برای انتخاب مناسب ترین روش، حتما باید با از متخصص کمک گرفته شود و افراد در این دوران تحت نظر باشند. سم زدایی، رفتاردرمانی و شرکت در گروه های خودیاری ، از اصلی ترین راه ها برای درمان اعتیاد هستند.

سخن پایانی

احتمالا افراد در شرایط مختلفی مجبور به انجام تست مرفین می‌شوند. در این شرایط بهتر است در ابتدا اطلاعات لازم در مورد روش های مختلف را کسب کرده و از یک متخصص کمک بگیرند. همچنین در این مورد اصلا پنهانکاری نکرده و از روش های مختلف برای منفی کردن تست خود استفاده ننمایند. در صورتی که تست اعتیاد به مورفین مثبت شد؛ افراد حتما باید از یک روانشناس و یک پزشک کمک گرفته و درمان را آغاز کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا امکان منفی ییا مثبت شدن کاذب تست مرفین وجود دارد؟

بله ممکن است خود فرد با دستکاری نمونه آزمایش، نتیجه را تغییر دهد و یا به دلیل اشتباهاتی نتیجه به طور کاذب، مثبت یا منفی شود.





منبع : تست مورفین

  • ۰۳/۰۶/۰۴
  • newmiind newmiind

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی