newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

۶۵ مطلب در آبان ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ویژگی های نوجوان ازجمله مسائلی است که همه والدین و افرادی که با نوجوانان در ارتباط هستند باید از آن آگاهی داشته باشند. اگر می‌خواهید فرزندتان به‌سلامت از این دوره سنی عبور کند باید اطلاعات خود را راجع به نوجوانی افزایش دهید. به‌این‌ترتیب شما خواهید فهمید هریک از رفتارهای نوجوان به چه دلیلی اتفاق می‌افتند و علاوه بر این به‌خوبی می‌توانید در برابر آن‌ها واکنش نشان دهید. ویژگی های نوجوان به انواع ویژگی‌های روانی، رفتاری، احساسی و اجتماعی تقسیم می‌شوند و می‌توان گفت نوجوان در تمامی این ابعاد نسبت به کودکی که می‌شناختید تفاوت دارد و گاهی این تفاوت‌ها آنقدر زیاد است که شاید شما را دچار اضطراب کند.

فهرست مطالب

 

  • ویژگی های نوجوان
  • ویژگی های روانی نوجوان
    • 1- اعتقاد به مهم بودن
    • 2- تصور همه‌توانی
    • 3- تغییر در طرز تفکر
    • 4- جست‌وجوی هویت مستقل
  • ویژگی های شخصیتی نوجوان
  • ویژگی های رفتاری نوجوان
    • 1- تغییرات رفتاری سریع از روشن ترین ویژگی های نوجوان
    • 2- ویژگی های نوجوان | تلاش برای اثبات خود
    • 3- رفتارهای پرخطر
    • 4- ویژگی های نوجوان | اهمیت به نقش‌های جنسیتی
    • 5- علاقه‌مندی به جنس مخالف
  • ویژگی های احساسی نوجوان
  • ویژگی های اجتماعی نوجوان
    • 1- اهمیت گروه همسالان
    • 2- ویژگی های نوجوان | ناتوانی از مقاومت در برابر دوستان
  • ویژگی های رشد نوجوانان
  • افکار نوجوانی
  • اهمیت مشاوره با توجه به ویژگی های نوجوان و دوره نوجوانی
    • سؤالات متداول

برای دریافت مشاوره در زمینه ویژگی های نوجوانان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

ویژگی های نوجوان

شناخت ویژگی های نوجوان برای برقراری ارتباط با آن ها بسیار اهمیت دارد. نوجوانان نیز با آگاهی از این ویژگی ها می توانند این دوران حساس را با آرامش بیشتری سپری کنند. ویژگی های نوجوان به باور برخی از سنین ده سالگی تظاهر می یابد. اما طبق مطالعات زمان تظاهر ویژگی های نوجوان با توجه به فرهنگ، تربیت، آموزش و…. تفاوت دارد. تظاهر ویژگی های نوجوان قبل از سنین ده سال را بلوغ زودرس نیز می نامند.

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی 15 الی 19 سالگی دوره نوجوانی است. اما با توجه به طولانی شدن دوران آموزش و بالا رفتن سن ازدواج، نوجوانی نیز تا 25 الی 26 سالگی به طول می‌انجامد. بنابراین سن تنها یک شاخص برای شناسایی است. برای تعیین دوران نوجوانی باید ویژگی های نوجوان را در فرد بررسی کرد. برای آشنایی با این ویژگی ها در ادامه با ما همراه باشید.

و برای آشنایی بیشتر با ویژگی های دختر نوجوان و پسر نوجوان کلیک کنید.

ویژگی های روانی نوجوان

 

سلامت روان را شاید بتوان مهم‌ترین جزء از زندگی هر فرد دانست. نوجوانی زمانی است که فرد تحت تأثیر فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرد و این می‌تواند سلامت روان او را به خطر بیاندازد. به همین خاطر باید با ویژگی‌های روانی این دوره و نحوه برخورد با آن‌ها آشنا باشید تا بتوانید به بهبود رشد شخصیت در نوجوان خود کمک کنید. در ادامه ویژگی های نوجوان از بٌعد روحی و رانی بررسی کرده ایم.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

1- اعتقاد به مهم بودن

اعتقاد به مهم بودن از جمله ویژگی های نوجوان است. و همچنین یکی از شایع‌ترین خطاهای فکری در دوره نوجوانی این است که آن‌ها احساس می‌کنند افراد بسیار مهمی هستند و در هر جمعی توجه همه روی آن‌هاست و به همین خاطر حساسیت بالایی نسبت به ظاهر خود پیدا می‌کنند یا بسیاری از مواقع احساس می‌کنند دیگران قصد آزار دادن آن‌ها یا لجبازی با آن‌ها را دارند.

وقتی با چنین صحبت‌هایی از جانب فرزندتان مواجه می‌شوید، بهتر است به‌جای تحقیر یا تلاش برای اثبات اینکه اشتباه فکر می‌کنند سعی کنید تا جای ممکن با این افکار مخالفت نکنید و یا اگر احساس می‌کنید نیاز به دخالت شما هست، بهتر است به‌جای مخالفت با افکار نوجوان شدت افکارشان را زیر سؤال ببرید.

برای مثال اگر فرزند شما از این صحبت می‌کند که یکی از معلمان به‌عمد با او بدرفتاری می‌کند به او بگویید “یعنی می‌گویی شبا میشینه نقشه میکشه که چطور شاگردایی مثل تورو آزار بده؟”. تصور مهم بودن موضوعی نیست که بخواهید نگران آن باشید و به‌مرورزمان از بین خواهد رفت اما اگر احساس می‌کنید شدت آن کمی غیرعادی است یا علی‌رغم گذشت زمان تغییری نمی‌کند بهتر است دراین‌باره از یک مشاور کمک بگیرید.

برای درک بهتر ویژگی های نوجوان حتما مقاله مدگرایی در نوجوانان را بخوانید.

2- تصور همه‌توانی

یکی دیگر از ویژگی های نوجوان و تصورهای اشتباه دوره نوجوانی این است که آن‌ها احساس می‌کنند قدرت انجام هر کاری را دارند و یا می‌توان گفت به محدودیت‌های خود توجه چندانی ندارند. این موضوع را شما می‌توانید در آرزوهای بزرگ و صحبت‌های آرمانی نوجوان ببینید و یا ممکن است خود را به اشکال منفی نشان دهد.

برای مثال یک نوجوان ممکن است تصور کند استفاده از مواد مخدر برای دیگران اعتیادآور است، اما برای او چنین نخواهد بود و او به‌راحتی می‌تواند استفاده از مخدرها را کنار بگذارد. هنگامی‌که با این تصورات مواجه می‌شوید بهتر است در کنار مبارزه با باورهای اشتباه نوجوان به این موضوع نیز توجه داشته باشید که رفتار شما نباید به‌طورکلی توانایی‌ها و اعتمادبه‌نفس او را تحت تأثیر قرار بدهد.

3- تغییر در طرز تفکر

نوجوانی دوره سنی است که توانایی‌های ذهنی فرزند شما رشد بسیار چشمگیری خواهد کرد. دایره تفکرات کودک معمولاً به چیزهایی که در محیط اطراف خود می‌بیند وابسته است و او با حقایق غیرمادی یا نمادها کاری ندارد. اما نوجوان می‌تواند راجع به موضوعاتی که در محیط اطراف وی نیستند نیز فکر کند و این باعث می‌شود تا آن‌ها از این به بعد بتوانند استدلال کنند و یا در ذهن خود فرضیه‌سازی نمایند. به میزانی که شما به رشد این توانایی‌های ذهنی در فرزندتان کمک کنید او را برای زندگی آینده آماده‌تر خواهید کرد. بنابراین رسیدن به قوه استدلال از جمله ویژگی های نوجوان است.

4- جست‌وجوی هویت مستقل

به اعتقاد اریک اریکسون، روانشناس معروف آلمانی‌-‌امریکایی پیدا کردن هویتی مستقل مهم‌ترین تکلیف دوره نوجوانی است. والدین باید هویت یابی را جزو مهم ویژگی های نوجوان بدانند. نوجوان در این دوره تلاش می‌کند تا باورها و عقاید خاص خود را پیدا کند و به‌نوعی خود را جدا از والدین و به‌عنوان فردی مستقل معرفی نماید.

به همین خاطر در دوره نوجوانی ممکن است متوجه این موضوع شوید که فرزند شما راجع به دلیل و ریشه مسائل مختلف سؤال می‌کند یا سعی می‌کند موضوعات مختلف اخلاقی و اجتماعی را برای خود تحلیل کند. بهتر است در این شرایط با آرامش و محبت به سؤالات فرزندتان پاسخ دهید و به او برای پیدا کردن هویتی مستقل و باثبات کمک کنید. گاهی اوقات این تصور مستقل بودن میتواند منجر به دروغگویی در نوجوانان شود.

ویژگی های شخصیتی نوجوان

 

شخصیت آن بٌعد از وجود است که در طول زمان شکل گرفته و تغییر آن به راحتی صورت نمی گیرد. حال آن که وقتی به ویژگی های نوجوان می‌نگریم متوجه میشیم که او در حال تغییر و تحول است. در واقع نوجوان در حال آزمون و خطا در مورد باورها، افکار، رفتار و شناخت از خود و محیط است. ویژگی های نوجوان در این چهار بعد شخصیت او را شکل می دهند. شخصیت نوجوان تحت تاثیر تغییرات محیطی و جسمی او در گردش است. پس اگر به دنبال راهی برای شناخت شخصیت نوجوان خود هستید بهتر است دیدگاه تان را تغییر دهید. چرا که هنوز خمیر مایه شخصیت او خشک نشده و قابل تغییر است.

ویژگی های رفتاری نوجوان

تغییر در باورها و افکار نوجوان باعث می‌شود تا رفتار آن‌ها نیز به نسبت گذشته متفاوت باشد و این موضوع گاهی باعث نگرانی والدین می‌شود. اینکه فرزند شما دیگر به‌اندازه گذشته بر اساس میل و خواسته‌تان رفتار نمی‌کند احتمالاً موضوع نگران‌کننده‌ای خواهد بود اما بهتر است آن را به‌عنوان بخشی از فرایند رشد فرزندتان در نظر بگیرید و به او کمک کنید تا از خطر رفتارهای اشتباه در امان باشد. با خواندن نکات زیر درک بهتری از ویژگی های نوجوان خواهید داشت.

1- تغییرات رفتاری سریع از روشن ترین ویژگی های نوجوان

هنگامی‌که نوجوان به دنبال پیدا کردن هویتی مستقل برای خود می‌گردد، انواع رفتارها را امتحان می‌کند که گاهی اوقات با یکدیگر تفاوت بسیاری دارند. این موضوع باعث نگرانی والدین می‌شود و آن‌ها تصور می‌کنند فرزندشان ثبات شخصیتی ندارد. تغییر در رفتار نوجوان به‌تدریج و با شکل گرفتن شخصیت آن‌ها کاهش پیدا می‌کند. هنگامی‌که متوجه تغییرات در افکار یا رفتارهای فرزندتان می‌شوید به‌جای مطرح کردن این موضوع و تحقیر کردن نوجوان سعی کنید به او کمک کنید تا پیامدها و نتایج هریک از رفتارها و شخصیت‌هایی که برای خود انتخاب می‌کند را پیداکرده و از میان آن‌ها بهترین وضعیت را انتخاب کند. پس گزینشی رفتار کردن از جمله سوال برانگیزترین ویژگی های نوجوان است.

2- ویژگی های نوجوان | تلاش برای اثبات خود

نوجوانان به دنبال این هستند که به اطرافیان ثابت کنند بزرگ شده‌اند. به همین خاطر گاهی اوقات می‌بینید که آن‌ها بی‌دلیل با دیگران لجبازی می‌کنند یا تلاش می‌کنند تا حرف خود را به کرسی بنشانند. مخالفت‌های بیش‌ازحد، تلاش برای انجام کارها به‌صورت تنهایی و کمک نخواستن از دیگران ازجمله رفتارهایی هستند که در این زمان به عنوان ویژگی های نوجوان شناخته می شود. و ممکن است شما را نگران کنند. بهتر است سعی کنید با تأیید توانایی‌های نوجوان احساس اعتمادبه‌نفس و توانمندی را در آن‌ها رشد دهید.

برای درک بهتر لجبازی نوجوانان کلیک کنید.

3- رفتارهای پرخطر

تصور همه‌توانی و همین‌طور بی‌تجربگی نوجوانان گاهی اوقات باعث می‌شود آن‌ها رفتارهای خطرناکی بکنند، این مساله از مهم ترین ویژگی های نوجوان است. استفاده از مواد مخدر، بزهکاری یا برقراری روابط جنسی ازجمله مشکلاتی هستند که ممکن است برای نوجوان پیش بیاید. نوجوانان در کنار تصور اشتباهی که از توانایی‌های خود دارند گاهی اوقات نیز بسیار هیجانی رفتار می‌کنند و به پیامدهای تصمیماتی که می‌گیرند توجهی ندارند.

بعضی وقت‌ها نیز این فشار گروه همسالان است که آن‌ها را به‌سوی برخی رفتارهای نامناسب سوق می‌دهد. برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی شما باید از طریق روابط دوستانه آگاهی نوجوان را درزمینهٔ مسائل مختلف افزایش دهید و همین‌طور با کمک گرفتن از یک مشاور راه‌های تصمیم‌گیری منطقی و مخالفت با درخواست‌های نا‌به‌جا را به فرزندتان آموزش دهید. علاوه بر این درصورتی‌که هریک از این انحرافات رفتاری برای فرزندتان پیش‌آمده بهتر است برای جلوگیری از پیامدهای منفی بیشتر از یک متخصص روانشناسی کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

4- ویژگی های نوجوان | اهمیت به نقش‌های جنسیتی

همان‌طور که گفتیم نوجوان در حال تلاش است تا به اطرافیان اثبات کند بزرگ شده است. به همین خاطر شما در این دوران تقلید آن‌ها از بزرگ‌سالان و نقش‌های جنسیتی را می‌بینید. برای مثال یک پسر نوجوان ممکن است تلاش کند مانند مردان صحبت کند یا کارهایی که آن‌ها انجام می‌دهند را انجام دهد.

5- علاقه‌مندی به جنس مخالف

بلوغ و شروع نیازهای جنسی در نوجوان باعث می‌شود تا آن‌ها نسبت به جنس مخالف علاقه و کنجکاوی نشان دهند و به دست آوردن رضایت آن‌ها برای وی اهمیت بسیاری پیدا می‌کند. این موضوع در بسیاری از خانواده‌ها باعث نگرانی والدین می‌شود. بهتر است در این شرایط واکنش تندی به کنجکاوی‌های فرزندتان نشان ندهید و سعی کنید با برخوردی دوستانه به او برای شناخت راه صحیح کمک کنید. برای آگاهی بیشتر از شکل گیری هویت در نوجوان کلیک کنید.

ویژگی های احساسی نوجوان

تغییرات هورمونی و همین‌طور فشارهای روانی که در این دوره برای نوجوان پیش می‌آیند باعث خواهد شد تا آن‌ها در بسیاری از مواقع توانایی کنترل هیجانات خود را نداشته باشند. به همین خاطر ممکن است احساس کنید فرزندتان پرخاشگر شده و یا در لحظه احساسات وی تغییر می‌کند. به‌تدریج و با افزایش سن توانایی کنترل هیجانات او نیز افزایش پیدا می‌کند. اما اگر احساس می‌کنید نوجوان برای مدت طولانی درگیر احساسات منفی مثل غم یا عصبانیت شده بهتر است در این زمینه با یک متخصص مشورت نمایید. گاهی این احساسات منفی باعث تهدید به خودکشی در نوجوانان می شود.

ویژگی های اجتماعی نوجوان

 

1- اهمیت گروه همسالان

در نوجوانی برخلاف دوران کودکی گروه همسالان نسبت به خانواده اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و نوجوانان ترجیح می‌دهند زمان بیشتری را در کنار دوستان خود بگذرانند. این موضوع گاهی اوقات باعث نگرانی والدین می‌شود. شما می‌توانید با ایجاد یک رابطه دوستانه و مثبت با فرزندتان او را به‌وقت گذراندن در کنار خانواده علاقه‌مند کنید اما به خاطر داشته باشید که برقراری روابط اجتماعی یکی از مراحل بزرگ شدن فرزند شماست که نباید با آن مخالفت کنید.

2- ویژگی های نوجوان | ناتوانی از مقاومت در برابر دوستان

اهمیت گروه همسالان برای نوجوان به میزانی است که آن‌ها گاهی اوقات برای داشتن تأیید دوستان دست به هر کاری می‌زنند. به عبارتی می‌توان گفت آن‌ها توانایی مخالفت کردن با درخواست‌های دوستانشان را ندارند و این موضوع می‌تواند خطرات بسیاری را به همراه داشته باشد.

ویژگی های رشد نوجوانان

از جمله ویژگی های نوجوان تغییر و تحولات جسمانی اوست. این تغییرات در دختر و پسر متفاوت است. در پسرها دورگه شدن صدا، بزرگ شدن بینی، آکنه صورت، بلند شدن قد، رویش موهای زائد زیر بغل و اندام ها تناسلی، رویش سبیل و ریش، بزرگ شدن اندام تناسلی، افزایش گردش خون در ناحیه تناسلی، ظاهر شدن تمایلات جنسی و… از جمله تغییرات جسمانی است.

جوانه زدن پستان ها، شروع قاعدگی، آکنه صورت، رویش موهای زائد زیر بغل و اندام تناسلی، افزایش ترشحات واژن، تظاهر تمایلات جنسی و… از جمله تغییرات جسمی دختران است.

افکار نوجوانی

یکی از مهم ترین ویژگی های نوجوان افکار آن هاست. والدین در ارتباط با نوجوان خود باید بیش از هر چیز به مسیر فکری آن ها توجه کنند. نوجوان هنوز توان تحلیل و درک مسائل را به طور کامل مانند بزرگسالان ندارد. اما او دیگر کودک هم نیست. افکار نوجوان تحت تاثیر محیط و توانایی ذهنی او برای تحلیل اش است. پس هنگام صحبت با آن ها باید بیشتر مدارا کنید.

برای درک بهتر فرض کنید برادر همسرتان کمی با همسرتان کدورت پیدا کرده اند و با یکدیگر سرسنگین شده‌اند. این موضوع بین آن دو نفر است و قرار نیست ارتباط به طور کامل قطع شود. پس شما به کودک تان می گویید “تو باید وقتی عمو را می بینی به او سلام کنی”، کودک شما بدون هیچ بحثی این را از شما می پذیرد. اما وقتی همین موضوع را به فرزند نوجوان تان میگویید او می گوید “عمو از بابا کوچک تر است و چون به او سلام نکرده من هم به او سلام نمی کنم”.

در این مکالمه شما باید بدانید که دیگر نمی توانید نوجوان تان را با زور و بدون آن که درکی از مساله داشته باشد مجبور به انجام کاری کنید. پس با او مدارا کنید و راهی برای درک بهتر او از مساله ایجاد نمایید.

حتما درباره رشد مغز نوجوان بخوانید.

اهمیت مشاوره با توجه به ویژگی های نوجوان و دوره نوجوانی

دور ماندن از خطرات و همین‌طور دستیابی به یک هویت مستقل که می‌توان آن را بزرگ‌ترین تکلیف دوره نوجوانی دانست، اگر در این دوره اتفاق نیفتند فرد در آینده با مشکلات بسیاری مواجه می‌شود. کمک گرفتن از مشاورین متخصص در این دوره علاوه بر اینکه به والدین کمک می‌کند تا با آگاهی و دقت بیشتری با فرزندشان رفتار کنند؛ برخی مهارت‌های مهم مثل مخالفت کردن با درخواست‌های منفی یا کنترل هیجانات را نیز به نوجوان آموزش می‌دهد و این می‌تواند برای عبور موفقیت‌آمیز از این دوره به وی کمک کند. برای آشنایی بیشتر با مباحث روانشناسی نوجوان کلیک کنید.

علاوه بر این، سازگاری با شرایط جدید زندگی فشار روانی بسیاری را برای نوجوان ایجاد می‌کند و به همین خاطر احتمال بروز بیماری‌های روانی در سنین نوجوانی افزایش پیدا می‌کند. مشاورین می‌توانند با بررسی و شناخت صحیح مشکلات برای درمان آن‌ها برنامه‌ریزی کرده و از مزمن شدن مشکلات جلوگیری کنند. همچنین شما برای درک هر چه بهتر فرزند و ویژگی های نوجوان نیاز به خدمات روانشناختی دارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ویژگی های نوجوانان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

مهم‌ترین ویژگی دوره نوجوانی چیست؟

نوجوانی دوره‌ای است که فرد تغییرات بسیاری را پشت سر می‌گذارد و به همین خاطر در تمامی ابعاد روانی، رفتاری، احساسی و ارتباط با دیگران ویژگی‌های جدیدی ایجاد می‌شود اما مهم‌ترین ویژگی های نوجوان تلاش برای دستیابی به یک هویت ثابت و مستقل است.

ویژگی مهم روحی و شخصیتی نوجوان چیست؟

استقلال فکری، رشد عقلی ، ابراز وجود، عدم تعادل عاطفی، بی نظمی ….

 

منبع: ویژگی های نوجوان

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

ترکیب کوکائین و الکل و مصرف این دو ماده با یکدیگر عوارض جدی برای بدن ایجاد می‌کند. از آنجایی که مصرف هر یک از این مواد عوارض خاص خود را دارد؛ ترکیب آنها با یکدیگر می‌تواند بسیار خطرناک باشد. مصرف الکل و کوکائین، شیوع زیادی میان جوانان دارد. بر اساس آخرین آمارها، سالانه عده زیادی از جوانان در اثر مصرف این ماده به صورت همزمان، جان خود را از دست می‌دهند.

فهرست مطالب

 

  • ترکیب کوکائین و الکل
  • عوارض مصرف الکل و کوکائین
    • مصرف الکل
    • مصرف کوکائین
  • عوارض ترکیب کوکائین و الکل
  • ترکیب کوکائین و الکل چه مدت در بدن باقی می‌ماند؟
  • مکانیسم اثر ترکیب کوکائین و الکل
  • پیشگیری از بروز عوارض ناشی از ترکیب کوکائین و الکل
    • سخن پایانی

این ترکیب گاهی به صورت ارادی مصرف می‌شود و فرد کاملا از این موضوع مطلع است. اما در موارد دیگر برای سواستفاده از این ترکیب استفاده می‌کنند. در این مقاله به بررسی عوارض جانبی این دو ماده و ترکیب آنها با یکدیگر می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد تلفنی، حضوری و آنلاین کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترکیب کوکائین و الکل می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

ترکیب کوکائین و الکل

طبق پژوهش های انجام شده الکل و کوکائین دارای دو ماهیت کاملا متفاوت هستند. الکل تقریبا یک ماده افسرده کننده است و باعث بالارفتن سطوح گابا در مغز می‌شود. گابا برای کنترل اضطراب مورداستفاده قرار می‌گیرد. از طرفی کوکائین یکی از مواد مخدر محرک محسوب می‌شود.

پس با مصرف ترکیب کوکائین و الکل، انگار دو ماده کاملا متضاد را مصرف کرده اید. این ترکیب باعث خواهد شد تا شما کنترل خود را از دست داده و به انجام کارهای خطرناک بپردازید. قطعا فرد با استفاده از الکل و کوکائین به صورت همزمان، عوارض جسمانی و روانی زیادی را تجربه خواهد کرد.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

عوارض مصرف الکل و کوکائین

 

در این قسمت قصد داریم تا عوارض هر یک از این مواد را به تنهایی ذکر کنیم. همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ هر یک از این مواد با آسیب هایی برای بدن همراه هستند که نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. متاسفانه میزان مصرف الکل و کوکائین میان جوانان، بسیار زیاد است. به همین دلیل خانواده و حتی خود افراد باید از عوارض مصرف آنها آگاه باشند.

مصرف الکل

الکل معمولا باعث کند شدن فعالیت های حرکتی و واکنش ها می‌شود. باوجود الکل در بدن، مغز گلوکز بیشتری مصرف کرده و قند خون فرد کاهش پیدا می‌کند. معمولا الکل توهم زا نیست و فقط باعث احساس رهایی و سبکی می‌شود.

مصرف کم آن باعث خواب آلودگی شده و در مقادیر بالاتر باعث افزایش انرژی و از دست دادن کنترل می‌شود. متاسفانه امروزه به دلیل استفاده از الکل های غیراستاندارد و صنعتی به جای الکل خوراکی، بسیاری از افراد دچار کم بینایی و یا عوارض دیگر شده اند. برای اطلاع از روش های ترک الکل کلیک کنید.

مصرف کوکائین

کوکائین یکی از مواد مخدر بسیار اعتیادآور و طبیعی محسوب می‌شود که هوشیاری افراد را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. در واقع این ماده محرک بوده وکاملا برعکس الکل عمل می‌کند. حتی مصرف مقدار کمی از آن نیز سبب بروز سرخوشی و بی قراری می‌شود. این ماده بسیار گران قیمت بوده؛ به همین دلیل همه افراد به آن دسترسی ندارند.

به همین علت گاهی مواد دیگری به جای این ماده مصرف می‌کنند که عوارض بدتری برای آنها ایجاد می‌کند.برخی از پیامدهای مصرف این ماده شامل کاهش اشتها، سردرد، بی خوابی، اسهال، بروز اختلالات جنسی، خونریزی بینی، انقباض عضلات، بالارفتن فشار خون و… می‌شود. کوکائین به روش های مختلفی مصرف شده و بروز نشانه ها نیز بستگی به طریقه مصرف دارد. برای اطلاع از عوارض و نشانه های اعتیاد به کوکائین کلیک کنید.

عوارض ترکیب کوکائین و الکل

ترکیب کوکائین و الکل واکنش های متفاوت و گاها متضادی را در بدن ایجاد می‌کند. همچنین برخی از عوارض ان کوتاه مدت و برخی دیگر بلند مدت هستند و اثرشان تا مدت ها در بدن باقی خواهد ماند. برخی از این مشکلات شامل موارد زیر می‌شوند.

  • بروز مشکلات تنفسی
  • افزایش ضربان قلب
  • بالارفتن فشار خون
  • اختلال در فعالیت های حرکتی
  • گشاد شدن رگ های خونی یا آنوریسم
  • حمله قلبی
  • مرگ
  • آسیب مغزی
  • کما

برای جلوگیری از تداخل می توانید از تست کوکائین استفاده کنید.

ترکیب کوکائین و الکل چه مدت در بدن باقی می‌ماند؟

مدت زمان ماندگاری اثرات ترکیب کوکائین و الکل به میزان مصرف این ماده با یکدیگر بستگی دارد. برای مثال کوکائین تا سه روز بعد از مصرف نیز در ادرار باقی خواهد ماند. اما با انجام آزمایش، تا دو هفته احتمالا نتیجه مثبت خواهد بود. نکته جالب اینجاست که الکل روند دفع کوکائین از بدن را کند می‌کند.

به همین دلیل با مصرف الکل و کوکائین به طور همزمان، کوکائین مدت زمان بیشتری در بدن باقی خواهد ماند. الکل نیز معمولا تا 6 ساعت در آزمایش خون، 24 ساعت در آزمایش ادرار و بزاق و تا 90 روز بعد از آزمایش مو تشخیص داده می‌شود. برای اطلاع از عوارض اعتیاد به الکل کلیک کنید.

مکانیسم اثر ترکیب کوکائین و الکل

کبد وظیفه تجزیه و متابولیزه کردن مواد جمع شده در خون را دارد. مواد زائد از طریق ادرار دفع شده و متابولیسم بدن به حالت عادی برمی‌گردد. اما الکل متابولیسم کوکائین را مختل کرده و منجر به تولید کوکااتیلن که ماده ای خطرناک برای بدن است. این ماده 30 درصد سمی تر از کوکائین است. مصرف ترکیب کوکائین و الکل به طور همزمان، عوارض هر کدام را برای بدن افزایش می‌دهد.

پیشگیری از بروز عوارض ناشی از ترکیب کوکائین و الکل

 

در بیشتر موارد مصرف ترکیب  کوکائین و الکل، سبب بدحالی فرد می‌گردد. در این شرایط افراد باید به مراکز درمانی مراجعه کرده و تحت نظر پزشک باشند. همچنین از مصرف این دو با یکدیگر بپرهیزند. در برخی موارد افراد در چنین شرایطی، اقدامات خودسرانه ای انجام می‌دهند که منجر به بدتر شدن اوضاع می‌شود. برای کاهش عوارض جانبی مصرف این مواد، افرا می‌توانند به متخصص مراجعه کرده و تحت نظر باشند. هر دو این ماده ها در گذر زمان می‌توانند برای فرد ایجاد اعتیاد کنند و وابستگی ایجاد کنند.

برای آشنایی با سایر پیامدهای اعتیاد به چند ماده کلیک کنید.

سخن پایانی

از آنجایی که ترک کوکائین و الکل باعث بروز مشکلاتی در فرایند های شناختی می‌شود؛ می‌توان به تاثیر مستقیم آن بر مغز نیز پی برد. متاسفانه امروزه آمار افرادی که در اثر مصرف این دو ماده دچار اوردوز می‌شوند؛ در حال افزایش است. به همین دلیلی داشتن اطلاعاتی در این زمینه و پیشگیری از مصرف آنها به طور همزمان، ضروری خواهد بود. پیشنهاد می‌شود افراد در این مورد با یک پزشک و روانشناس در ارتباط باشند و برای درمان اعتیاد خود اقدام کنند. اقدامات خودسرانه در این زمان، تاثیرات سویی بر عملکرد جسمانی و روانی در دراز مدت خواهد داشت.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترکیب کوکائین و الکل می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

بعد از مصرف کوکائین چی بخوریم؟

بهتر است کوکائین را با ماده مخدری دیگری مصرف نکرده و حتی از داروهای مختلف نیز استفاده نکنید. مسمویت به دلیل تداخل دارویی با کوکائین، می‌تواند عوارض بدی برای فرد ایجاد کند.

عوارض مصرف ترکیب کوکائین و الکل کدام اند؟

هر کدام از این دو ماده به تنهایی عوارض زیادی و ترکیب آنها نیز عوارضی مثل بالارفتن فشارخون، مشکلات تنفسی، آسیب مغزی، کما، حمله قلبی و گشاد شددن رگ های خونی می‌شود.

 

منبع: ترکیب کوکائین و الکل

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

مشاوره تلفنی زنان این امکان را به تمام خانم‌هایی که دسترسی حضوری به متخصصان زنان و زایمان ندارند، می‌دهد تا به صورت آنلاین سوالات پزشکی خود را از متخصصان بپرسند و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند. متخصصان زنان و زایمان پزشکانی هستند که به صورت تخصصی پیرامون سیستم تولید مثل زنان تحصیل کرده‌اند و می‌توانند به زنانی که از سلامت در این قسمت از بدنشان برخوردار نیستند، در جهت بهبودی کمک کنند. البته تمامی خانم‌ها باید در نظر داشته باشند که برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های زنان مختلف، باید از راهکارهایی برای پیشگیری مطلع باشند. در ادامه همراه ما باشید تا با مشاوره تلفنی زنان آشنا شوید.

فهرست مطالب

 

  • کارکرد مشاوره تلفنی زنان و زایمان
  • در چه مواردی می‌توان از مشاوره تلفنی زنان استفاده کرد ؟
  • متخصص زنان و زایمان کیست؟
  • جراحی توسط متخصص زنان و زایمان
  • بیماری های رایج مطرح شده در مشاوره تلفنی زنان
    • 1. سندرم تخمدان پلی کیستیک
    • 2. سندرم پیش از قاعدگی
    • 3. افسردگی پس از زایمان
    • 4. مشاوره تلفنی زنان | مسمومیت حاملگی
    • 5. آمنوره
    • 6. مشاوره تلفنی زنان | دیسمنوره
    • 7. فیبروم
    • 8. مشاوره تلفنی زنان | التهاب واژن
    • 9. افتادگی رحم
    • 10. کیست تخمدان
    • 11. چسبندگی رحم
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره تلفنی زنان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره کودک تلفنی با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی و مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

کارکرد مشاوره تلفنی زنان و زایمان

در مشاوره تلفنی زنان، افراد می‌توانند با متخصص زنان و زایمان به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنند و کلیه سوالات پزشکی خود را در مورد مسائل بهداشتی زنان و باروری از او سوال کنند. متخصص زنان و زایمان پزشکی است که می‌تواند در زمینه‌های زیر شما را در مشاوره تلفنی زنان راهنمایی کند.

  • بارداری
  • زایمان
  • یائسگی
  • سرطان
  • مشکلات لگن
  • انواع عفونت‌‌های واژن
  • مشکلات مربوط به دستگاه ادراری
  • مشکلات ارتباط با همسر

هدف از مشاوره تلفنی زنان این است که افراد بتوانند در کم‌ترین زمان برای بدست آوردن سلامتی خود و همینطور اطلاع از راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های زنان، با برترین متخصص زنان و زایمان در کشور ارتباط تلفنی برقرار کنند. در مشاوره تلفنی زنان شما می‌توانید بدون حضور رو در رو با یک پزشک متخصص صحبت کنید و خصوصی‌ترین مشکلات خود را با او مطرح کنید. برای دریافت مشاوره بارداری و آشنایی با راه های جلوگیری از بارداری کلیک کنید.

در چه مواردی می‌توان از مشاوره تلفنی زنان استفاده کرد ؟

همانطور که اشاره کوتاهی کردیم شما می‌توانید در رابطه با تمامی مواردی که مرتبط با مشکلات زنان است، از مشاوره تلفنی زنان استفاده کنید. در صورتی که پیرامون هر یک موارد زیر مشکل دارید، برای دریافت راهکار درمانی و مشاوره زنان آنلاین، از مشاوره تلفنی زنان استفاده کنید :

قاعدگی نامنظم

مشاوره‌های مربوط به یائسگی و عوارض آن

بارداری و ناباروری

علائم مربوط به بارداری

بارداری خارج از رحمی

پریودهای دردناک

خونریزی کم یا زیاد در دوره‌های قاعدگی

برآمدگی بر روی هر یک از پستان‌ها

عفونت‌های واژن

واژینیسموس یا ترس از دخول

درد واژن هنگام رابطه

و . . .

متخصص زنان و زایمان کیست؟

افراد می‌توانند از زمان قبل از بارداری، طول دوران بارداری، زایمان و دوران شیردهی از خدمات پزشکی ارائه شده توسط پزشکان زنان و زایمان استفاده کنند.

البته ناگفته نماند که مراقبت‌های پزشکی زنان مختص دوران باردای و زایمان نیست؛ تمامی بانوان باید جهت اطلاع از مراقبت‌های ویژه زنان و جلوگیری از بیماری‌های مرتبط با دستگاه تناسلی و پستان با متخصص زنان در ارتباط باشند. از جمله بیماری‌های مربوط به دستگاه تناسلی و پستان زنان می‌توان به بیماری‌هایی همچون سرطان سینه، بیماری‌های مقاربتی و … اشاره کرد. با دریافت مشاوره تلفنی زنان با این مسائل کنار بیایید.

جراحی توسط متخصص زنان و زایمان

پزشکی که متخصص زنان و زایمان است، می‌تواند تمامی جراحی‌های مرتبط با بانوان را انجام دهد. البته به استثنای جراحی‌های ویژه‌ای که نیازمند گذراندن دوره‌های با عنوان فلوشیپ می‌باشند. از جمله رایج‌ترین جراحی‌های مرتبط با بانوان که توسط متخصص زنان و زایمان انجام می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • لاپاروسکوپی : برای تشخیص بیماری‌ها و مشکلات مربوط به عدم باروری در زنان و همینطور بررسی آسیب دیدگی‌های بافت آندومتریوز، حاملگی خارج از رحم، چسبندگی، تشخیص سرطان‌ها، برداشتن کیست های تخمدان و…
  • هیسترکتومی : عمل برداشتن رحم
  • هیسترسکوپی : مشاهده و معاینه دقیق داخل رحم
  • میومکتومی : برداشتن توده غیر سرطانی از اندام تناسلی زنان
  • کولپوسکوپی : مشاهده و معاینه دقیق واژن و دهانه رحم
  • لابیاپلاستی
  • سزارین
  • جراحی کیست تخمدان
  • فیبروم رحم
  • بستن لوله فالوپ
  • بیوپسی
  • و . . .

 

بیماری های رایج مطرح شده در مشاوره تلفنی زنان

آنچه که در مشاوره تلفنی زنان می‌توانید مطرح کنید، انواع بیماری‌های مرتبط با زنان می‌باشد. در ادامه قصد داریم به برخی بیماری‌های رایج زنان اشاره‌ای داشته باشیم. 

1. سندرم تخمدان پلی کیستیک

زمانی که در بدن یک زن، هورمون تستوسترون که یک هورمون مردانه است، بیش از اندازه در تخمدان ترشح شود؛ سندروم تخمدان پلی کیستیک به وجود می‌آید. این سندروم عامل ایجاد مشکلات بسیاری در زنان است که بهتر است با دریافت مشاوره تلفنی زنان از روش‌های درمانی آن مطلع شوند.

2. سندرم پیش از قاعدگی

سندروم پیش از قاعدگی به علائمی گفته می‌شود که قبل از شروع پریودی بروز می‌دهند. بسیاری از زنان قبل از اینکه سیکل قاعدگی جدید آن‌ها آغاز گردد، دارای برخی علائم جسمانی، عاطفی و روانی هستند که در مجموع به آن‌ها سندروم پیش از قاعدگی گفته می‌شود. از برخی علائم سندروم پیش از قاعدگی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد : 

  • آکنه و جوش صورت
  • دل‌درد و کمردرد
  • سردرد
  • حساسیت و درد سینه
  • کوفتگی
  • تورم شکم و نفخ
  • یبوست و یا اسهال
  • تغییر در اشتها
  • پرخوابی و یا اختلال خواب
  • نوسان خلقی
  • اضطراب
  • افسردگی و تجربه ناامیدی
  • کاهش آستانه تحمل
  • خشم و پرخاشگری
  • میل به تنهایی
  • کاهش میل جنسی
  • و …

3. افسردگی پس از زایمان

بد نیست بدانید مطابق با آمار، از هر 100 زنی که زایمان می‌کنند، 15 نفر دچار افسردگی پس از زایمان می‌شوند. از برخی علائم افسردگی پس از زایمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • زود رنجی
  • خستگی
  • بی‌خوابی
  • تغییر اشتها
  • کاهش میل جنسی
  • افکار منفی 
  • احساس گناه

این علائم ممکن است تا دو هفته نیز به طول بیانجامد. شما عزیزان می‌توانید در صورت دیدن این علائم پس از زایمان، با استفاده از مشاوره تلفنی زنان، از راهکارهای موثر از طریق ارتباط با متخصص زنان و زایمان مطلع گردید. برای آشنایی بیشتر با افسردگی بعد از زایمان کلیک کنید.

4. مشاوره تلفنی زنان | مسمومیت حاملگی

مسمومیت حاملگی در بیش از 52 درصد از زنان باردار اتفاق می‌افتد. از علائم اصلی مسمومیت حاملگی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • سردرد مداوم
  • اضافه وزن بیش از اندازه
  • تورم دست و پا
  • اختلال در فشار خون
  • بهم رختن عملکرد دستگاه عصب مرکزی 
  • اختلال در عملکرد کلیه

در صورتی که در دوران حامگلی هر کدام از علائم فوق را مشاهده کردید، بهتر است سریعا به پزشک مراجعه کنید. 

5. آمنوره

آمنوره به زبان ساده به معنای پریود نشدن می‌باشد. این مشکل می‌تواند در زمان اولین پریود و رسیدن به سن قاعدگی اتفاق بیفتد و یا به دلایل مختلفی از جمله بارداری، کیست تخمدان و یا فیبروم در سن‌های بالاتر ایجاد شود.

6. مشاوره تلفنی زنان | دیسمنوره

به قاعدگی‌های دردناک، دیسمنوره گفته می‌شود. در واقع در این بیماری فرد پس از پریود شدن، دارای احساس درد نامعقولی در قسمت شکم خود می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با علل پریود دردناک کلیک کنید.

7. فیبروم

فیبروم به تومورهای خوش خیم درون رحم گفته می‌شود. تورموهای فیبروم از جنس عضله هستند و از علائم آن می‌توان به درد شکمی و خونریزی‌های شدید اشاره کرد.

8. مشاوره تلفنی زنان | التهاب واژن

التهاب واژن زمانی است که فرد به دلایل مختلفی دارای خارش و سوزش در ناحیه واژن خود باشد. از مهم‌ترین دلایل التهاب واژن می‌توان به موارد واژینیت قارچی، واژینیت تریکوموناسی و واژینیت باکتریایی اشاره کرد.

9. افتادگی رحم

از دیگر بیماری‌های رایج میان زنان، افتادگی رحم است. عامل اصلی افتادگی رحم، زایمان‌های طبیعی پشت سر هم هستند. این بیماری باعث ضعیف شدن عضلات نگهدارنده رحم شده و رحم را به داخل کانال واژن خانم می‌برود. کسی که دچار افتادگی رحم است علائم زیر را خواهد داشت. برای آشنایی با انواع زایمان کلیک کنید.

  • احساس پربودن یا فشار در لگن
  • درد در پایین کمر
  • درد هنگام مقاربت جنسی
  • مشکل در ادرار
  • احساس بد همراه با احساس حرکت روده‌ها
  • مشکل در راه رفتن
  • احساس بیرون آمدن چیزی از واژن 

10. کیست تخمدان

کیست تخمدان یک کیسه پر از مایعات در داخل و یا روی تخمدان می‌باشد. ترکیدن کیست تخمدان سبب احساس درد شدید در بیمار می‌گردد. درد شکمی و حالت تهوع از جمله علائم بیماری کیست تخمدان است. به کمک مشاوره تلفنی زنان از عارضه های این مشکل بکاهید.

11. چسبندگی رحم

با از بین رفتن مخاط داخل رحم، قسمت‌های مختلف رحم بهم می‌چسبد و بیماری به نام چسبندگی رحم ایجاد می‌شود. چسبندگی رحم به دلیل عدم درمان نازایی و سقط جنین ایجاد می‌شود.

سخن آخر

آنچه که دارای نقش بسیار مهمی در سلامت خانواده و البته سلامت جامعه می‌باشد، سلامت زنان است. بانوان باید با استفاده از شیوه زندگی سالم و البته دریافت مراقبت‌های پزشکی از پزشک متخصص زنان و زایمان، سلامت خود را تضمین کنند. 

از روش‌های مشاوره‌ای‌ برای اهمیت به سلامت زنان، استفاده از مشاوره تلفنی زنان مرکز مشاوره ذهن نو می‌باشد. اگر نمی‌توانید به صورت حضوری به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید، با صرف وقت و هزینه کم‌تری از خدمات مشاوره تلفنی زنان به صورت آنلاین استفاده نمایید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره تلفنی زنان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره کودک تلفنی با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی و مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مشاوره تلفنی زنان

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

فرق میل جنسی زنان و مردان در چیست؟ آیا زنان بیشتر از مردان از رابطه جنسی لذت می برند؟ طبق یافته‌های پژوهشی میل جنسی مردان و زنان از نظر کیفی با یکدیگر متفاوت است؛ چرا که زنان و مردان به شیوه‌ای متفاوت برانگیخته می‌شوند و این مسئله در نوع لذت آن‌ها از رابطه تاثیر می‌گذارد. هر چه زن و مرد این تفاوت‌ها را بهتر درک کنند، لذت بیشتری از با هم بودن خواهند برد. برای آشنایی با مراحل چرخه پاسخ جنسی کلیک کنید. در ادامه توضیحاتی برای درک تفاوت و فرق میل جنسی زنان و مردان آورده شده است.

فهرست مطالب

 

  • میل جنسی چیست و چطور اندازه گیری می‌شود؟
  • باورهای اشتباه در مورد فرق میل جنسی زنان و مردان
  • عوامل موثر بر فرق میل جنسی زنان و مردان
  • فرق میل جنسی زنان و مردان چیست؟
    • 1- مردان زمان بیشتری به رابطه فکر می کنند
    • 2- فرق میل جنسی زنان و مردان | مردان اشتیاق بیشتری نسبت به رابطه دارند
    • 3- برانگیختگی جنسی در زنان پیچیده تر است
    • 4- فرق میل جنسی زنان و مردان | میل جنسی زنان تا حد زیادی به عوامل فرهنگی و اجتماعی بستگی دارد
    • 5- زنان برای تحریک میل جنسی به روش های غیر مستقیم تری نیاز دارند
    • 6- فرق میل جنسی زنان و مردان | زنان ارگاسم را به شیوه ای متفاوت حس می کنند
    • 7- میل زنان واکنش کمتری به داروها نشان می دهد
    • 8- تفاوت در تمرکز روی جسم یا رابطه عاطفی
    • فرق میل جنسی زنان و مردان | آیا زنان از رابطه جنسی لذت بیشتری می برند؟
  • عواملی که منجر به از بین رفتن میل جنسی در زنان و مردان می‌شوند
  • آیا در مورد فرق میل جنسی زنان و مردان باید از متخصص کمک گرفت؟
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه فرق میل جنسی زنان و مردان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

میل جنسی چیست و چطور اندازه گیری می‌شود؟

قبل از پرداختن به این موضوع که میل جنسی مردان و زنان چه تفاوت هایی با یکدیگر دارد؛ باید در ابتدا با مفهوم میل جنسی در انسان آشنا شویم. میل جنسی شامل حس ها، تخیلات و افکار جنسی هستند که در نهایت منجر به برانگیختگی می‌شوند. برای اندازه گیری این مفهوم باید هفت بخش مختلف را ارزیابی کنیم. این هفت حوزه شامل اطلاعات جنسی، تجربه جنسی، کشش جنسی، نگرش های جنسی، خیالپردازی، تصویر بدنی و رضایت جنسی هستند. برای سنجش این موارد، پرسشنامه هایی وجود دارند که تشخیص دقیقی از این موضوع به افراد البته می‌دهند. البته که تحلیل این پرسشنامه ها و یا حتی مصاحبه با افراد در این زمینه باید حتما توسط متخصص انجام شود.

باورهای اشتباه در مورد فرق میل جنسی زنان و مردان

در مورد فرق میل جنسی زنان و مردان ، باورهای مختلفی وجود دارد؛ که همگی آنها درست نیستند. برخی از این باورهای غلط، شامل موارد زیر می‌باشند.

⭕تماس جنسی همیشه باید به رابطه جنسی ختم شود.

⭕شیوه های یکنواخت و ثابت در رابطه جنسی، همیشه به ارگاسم منتهی می‌شوند

⭕همواره مردان باید برای شروع رابطه جنسی پیشقدم باشند.

⭕نعوظ همواره برای داشتن فعالیت جنسی لازم است.

⭕مردها همواره باید میل جنسی داشته و زنان نیز در هر رابطه باید به ارگاسم برسند.

⭕همه زن و شوهر ها می‌توانند به طور همزمان به ارگاسم برسند.

⭕ارگاسم نرسیدن یک نفر در رابطه به معنای جذاب نبودن فرد دیگر و یا وجود مشکلی در رابطه است.

عوامل موثر بر فرق میل جنسی زنان و مردان

همانطور که پیش تر هم به این موضوع اشاره شد؛ عوامل مختلفی بر فرق میل جنسی زنان و مردان تاثیر گذاشته و تعیین کننده هستند. این عوامل، شامل موارد زیر می‌باشند.

  • اطلاعات جنسی در مردان و زنان
  • تجربیات جنسی که داشته اند
  • کشش جنسی آنها
  • نگرش های آنان نسبت به مسائل جنسی
  • خیالپردازی
  • تصویر بدنی
  • میزان رضایت جنسی آنها

فرق میل جنسی زنان و مردان چیست؟

 

تفاوت های جنسیتی همواره یکی از موضوعات مورد علاقه در بین عموم مردم است. اکثر زنان و مردان دوست دارند در مورد جنس مخالف خود اطلاعات بیشتری کسب کنند تا به این ترتیب با دنیای یکدیگر آشنایی بیشتری داشته باشند.

این مسئله در مورد موضوعات مرتبط با آمیزش جنسی نیز صدق می‌کند. از آنجایی که یک باور عمومی می‌گوید زنان بیشتر از مردان در آمیزش جنسی لذت می‌برند، در این مقاله به بررسی این موضوع پرداخته‌ایم که اساسا میل جنسی زنان و مردان چه تفاوتی با یکدیگر دارد.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

1- مردان زمان بیشتری به رابطه فکر می کنند

براساس یافته‌های پژوهشی اکثر مردان بالغ زیر 60 سال حداقل یکبار در روز به رابطه جنسی فکر می‌کنند، اما در مقابل تنها یک چهارم زنان به این میزان به رابطه جنسی می‌اندیشند. با افزایش سن میزان تخیلات جنسی در هر دو جنس کاهش می‌یابد. با این حال به طور کل تخیلات مردان دو برابر زنان است. مطالعه‌ای که در دانشگاه فلوریدای امریکا انجام شد نشان داد مردان برانگیختگی جنسی خود به خودی بیشتری نسبت به زنان دارند و فانتزی های جنسی‌شان نیز متنوع‌تر بوده و به دفعات بیشتری بروز می‌یابد.

2- فرق میل جنسی زنان و مردان | مردان اشتیاق بیشتری نسبت به رابطه دارند

نتایج مطالعات همچنین نشان می‌دهند که مردان در آغاز رابطه، اواسط و بعد از گذشت سال‌ها بیشتر از زنان، از شریک خود درخواست رابطه جنسی می‌کنند. در واقع آن‌ها در همه سنین اشتیاق بیشتری نسبت به آمیزش جنسی دارند و بیشتر نیز به دنبال آن می‌روند.

3- برانگیختگی جنسی در زنان پیچیده تر است

 

بررسی‌های متعددی درباره تحریک و درک فرق میل جنسی زنان و مردان انجام شده است. در همین راستا در تحقیق دانشگاه نورث وسترن تصاویر برانگیزنده میل جنسی را به زنان و مردان دگرجنس گرا و همجنس گرا نشان دادند. سپس از آن‌ها در مورد سطح برانگیختگی جنسی تجربه شده سوال پرسیدند. محققان همچنین از طریق دستگاه‌های متصل به اندام تناسلی میزان تحریک جنسی را در افراد بررسی کردند تا صحت ادعای آن‌ها در مورد میزان برانگیختگی جنسی به طور دقیق‌تری مشخص گردد.

برای آشنایی با آناتومی و چگونگی برانگیختگی جنسی برای زنان و مردان کلیک کنید.

در مردان نتایج آزمایش قابل پیش بینی بود. آن‌ها این طور گزارش می‌کردند که از دیدن تصاویر مرتبط با رابطه مرد و زن و تصاویر زن با زن بیشتر تحریک می‌شدند. دستگاه‌های اندازه گیری برانگیختگی جنسی نیز صحت ادعای آن‌ها را تایید می‌کرد.

اما در زنان نتایج آزمایش غیرقابل پیش بینی و شگفت انگیز بود. زنانی که گرایش جنسی مستقیم داشتند (یعنی دگر جنس گرا بودند)، ادعا می‌کردند که بیش از همه از دیدن رابطه زن با مرد تحریک می‌شوند. اما دستگاه‌های اندازه گیری نشان می‌داد که آن ها هنگام مشاهده رابطه زن با مرد، زن با زن و مرد با مرد به یک اندازه تحریک می‌شوند!

نتایج تحقیقات می‌گوید که مردان به طور واضح و مشخص می‌دانند که چه کسی و چه موقعیتی بیشتر از همه آن‌ها را تحریک می‌کند، اما زنان در این زمینه انعطاف پذیری بیشتری داشته و غیرقابل پیش بینی هستند. به طوری که حتی ممکن است خودشان نیز ندانند چه چیزی بیشتر موجب تحریک میل جنسی شان می‌شود!

برای آشنایی بیشتر با نشانه های تحریک مردان کلیک کنید.

4- فرق میل جنسی زنان و مردان | میل جنسی زنان تا حد زیادی به عوامل فرهنگی و اجتماعی بستگی دارد

شواهد مختلفی در مطالعات پژوهشی در زمینه فرق میل جنسی زنان و مردان وجود دارد که نشان می‌دهند میل جنسی زنان بیشتر از مردان تحت تاثیر عوامل محیطی قرار دارد. از جمله این شواهد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– نگرش زنان نسبت به میل جنسی و نحوه آمیزش، بیشتر از مردان در طول زمان تغییر می‌کند.

– زنانی که به طور منظم در مراسم مذهبی کلیسا شرکت می‌کنند میل جنسی کمتری را گزارش می‌دهند. در حالی که این رابطه بین میل جنسی و شرکت در مراسم مذهبی بین مردان دیده نمی‌شود.

– زنان هنگام تصمیم گیری برای برقراری رابطه جنسی بیشتر تحت تاثیر گروه همسالان قرار می‌گیرند.

– زنان با سطح تحصیلات بالاتر تمایل بیشتری نسبت به اعمال جنسی متفاوت (رابطه دهانی)  را از خود نشان می‌دهند. در حالی که این موضوع در مردان با سطح تحصیلاتشان ارتباطی ندارد.  

5- زنان برای تحریک میل جنسی به روش های غیر مستقیم تری نیاز دارند

یکی دیگر از فرق میل جنسی زنان و مردان در نحوه تحریک است. زنان برای تحریک میل جنسی به زمینه ذهنی بسیار بیشتری نیاز دارند. رابطه جنسی برای آن‌ها فراتر از یک امر فیزیکی صرف است. همچنین زنان برای اینکه میل جنسی قوی داشته باشند تا حد زیادی به احساسات خود وابسته هستند. برای همین وقتی در یک رابطه عاشقانه قرار بگیرند بیش از هر زمانی می‌توانند نسبت به شریک عاطفی خود میل جنسی داشته باشند و مردانی که سریعا برای آمیزش جنسی اقدام می‌کنند کمتر به نظر آن‌ها جذاب می‌رسند.

6- فرق میل جنسی زنان و مردان | زنان ارگاسم را به شیوه ای متفاوت حس می کنند

مردان برای رسیدن به اوج لذت جنسی پس از نعوظ به طور متوسط به 4 دقیقه زمان نیاز دارند. این در حالی است که زنان اگر بخواهند ارگاسم را تجربه کنند پس از تحریک جنسی به چیزی در حدود 10 الی 11 دققیه زمان نیاز دارند. مسئله دیگر اینجاست که 75 درصد مردان گزارش می‌کنند که در طول رابطه جنسی حداقل یک بار به ارگاسم می‌رسند اما این آمار برای زنان تنها 26 درصد است.

این تفاوت تنها در واقعیت وجود ندارد بلکه در ادراک زن و مرد از یکدیگر نیز وجود دارد به طوری که 45 درصد مردان فکر می‌کردند همسرشان در رابطه جنسی ارگاسم را تجربه می‌کند. برای آشنایی با نشانه های ارگاسم زنان کلیک کنید.

7- میل زنان واکنش کمتری به داروها نشان می دهد

یکی از شگفت آورترین فرق میل جنسی زنان و مردان ارتباط زیست شناسی آن هاست. مردان نسبت به داروها پاسخ سریع تر و مشخص تری می دهند. به همین دلیل برای انواع اختلالات جنسی مردان می توان دارویی برای بهبود تجویز کرد. اما برای مشکلات جنسی زنان داروهایی با اثربخشی قابل قبول یافت نشده است.

برای مثال تستوسترون هورمونی است که بر عملکرد جنسی زن و مرد تاثیر دارد. درمان هایی که با تغییر سطح هورمون صورت می گیرد روی مردان اثربخشی بیشتری داشته است. هرچند که چنین درمان هایی روی زنان نیز موثر است، اما نمی توان نقش داروها را بر مردان با زنان یکی دانست. برای آشنایی بیشتر با راه های شناخت بدن همسر کلیک نمایید.

8- تفاوت در تمرکز روی جسم یا رابطه عاطفی

آنچه که بیشتر باعث تحریک و لذت مردان میشود؛ جسم و بدن زن است. اما برای زنان بیشتر نوع و جنس رابطه عاطفی شان در میزان لذت او تاثیر دارد. این موضوع در آزمایشات مختلف طی بررسی نحوه پاسخ جنسی زن و مرد اثبات شده است.

فرق میل جنسی زنان و مردان | آیا زنان از رابطه جنسی لذت بیشتری می برند؟

 

جواب دادن به این سوال کار دشواری است چرا که فرق میل جنسی زنان و مردان به طور کیفی مشخص شده است. به طور خلاصه می‌توان گفت مردان ساده‌تر به تحریک جنسی می‌رسند، همواره و در تمامی سنین اشتیاق بیشتری برای آمیزش دارند و راحت‌تر نیز ارگاسم را تجربه می‌کنند. اما همه این مسائل در زنان به فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد.

برای مثال تجربه میل جنسی تا حد زیادی در آن‌ها به سطح عشق، علاقه و صمیمیت موجود در رابطه بستگی دارد. همچنین فرق میل جنسی زنان و مردان به عوامل فرهنگی و اجتماعی نیز وابسته است. در نهایت رسیدن به ارگاسم نیز برای زنان دشوارتر است و نیازمند این است که شریک عاطفی شان زمان بیشتری برای معاشقه صرف نماید. در صورتی که در رابطه جنسی خود احساس می‌کنید به اندازه کافی لذت نمی‌برید یا شریک‌تان لذت نمی‌برد، مشاوره جنسی دریافت کنید.

عواملی که منجر به از بین رفتن میل جنسی در زنان و مردان می‌شوند

زمانی که زوجی در مورد مسائل جنسی خود شکایت دارند؛ اولین چیزی که در آنها بررسی می‌شود؛ میزان میل جنسی آنهاست. در واقع یک فعالیت جنسی، در ابتدا با میل شروع می‌شود. از بین رفتن و یا کاهش میل جنسی در افراد، به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. برای مثال برهم خوردن تعادل هورمون ها، ابتلا به بیماری های جسمانی یا روانی، عدم رعایت بهداشت فردی، اختلافاتی در رابطه عاطفی و …. همگی می‌توانند زوجین را نسبت به یکدیگر از لحاظ جنسی، بی میل کنند. البته که همواره میل دو نفر مشابه نبوده و در بازه های زمانی نیز تغییر می‌کند. در برطرف کردن این موضوع باید به ای موارد نیز توجه داشت.

آیا در مورد فرق میل جنسی زنان و مردان باید از متخصص کمک گرفت؟

از آنجایی که بدون داشتن میل جنسی، نمی‌توان فعالیت جنسی داشت و حتی رابطه عاطفی افراد نیز بعد از مدتی به مشکل می‌خورد؛ افراد باید در صورت بروز هرگونه تغییری برای طولانی مدت، به متخصص مراجعه کرده و این موضوع را پیگیری نمایند. بررسی سلامت جسمانی و وضعیت روانی برای شروع فرایند درمان لازم بوده و با کمک مشاورین جنسی، و متخصصین این حوزه اعم از روانپزشک، اورولوژیست و متخصصان زنان امکانپذیر است.

سخن آخر

فرق میل جنسی زنان و مردان در پژوهش های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. آن ها در مراحل مختلف چرخه جنسی دارای تفاوت های زیادی هستند. حتی میزان لذت جنسی نیز متفاوت است. در صورت بروز اختلال نیز روش های درمان بر اساس جنسیت فرق دارد. به طوری که زنان پاسخ کمتری به درمان های زیستی می دهند. و مردان نسبت به دارو درمانی پاسخ سریع تر و قابل قبول تری می دهند.

زوجین باید از فرق میل جنسی زنان و مردان آگاهی داشته باشند. این گونه می توانند زمینه های لذت را برای هم فراهم کنند. اگر در این خصوص دچار ابهام شده اید، حتما برای دریافت راهنمایی با شماره های درج شده تماس بگیرید. سکستراپیست ها و مشاوران جنسی در این خصوص شما را راهنمایی خواهند کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرق میل جنسی زنان و مردان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

فرق میل جنسی زنان و مردان چیست؟

تفاوت زن و مرد در میل جنسی با چند پارامتر مورد سنجش قرار می‌گیرد، میزان فکر کردن به رابطه، تاثیرپذیری از عوامل محیطی، اشتیاق به رابطه، محرک های جنسی، دفعات ارگاسم و میزان لذت از رابطه. در هر 6 پارامتر تفاوت های چشم گیری وجود دارد.

 

منبع: فرق میل جنسی زنان و مردان

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

ترس از عنکبوت یا آرکانوفوبیا (Arachnophobia)، در واقع به ترس غیرمنطقی، شدید و مداوم از هر نوع عنکبوت و نیش آن گفته می‌شود که پاسخ اضطرابی فوری ایجاد می‌کند. همچنین عنکبوت هراسی یکی از انواع اختلالات فوبیای خاص است که در دسته اختلالات اضطرابی قرار می‌گیرد. عوامل مختلفی مانند تجربه ناگوار، رفتارهای آموخته شده و عوامل فردی می‌تواند در ایجاد این اختلال نقش داشته باشد. این بیماران خود می‌دانند که ترسشان منطقی نیست، با این حال قادر به کنترل آن نیستند. خوشبختانه فوبیا درمان پذیر بوده و از روش‌های گوناگونی برای بهبود می‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترین راهکارهای درمان عنکبوت هراسی خواهیم پرداخت. برای آشنایی با سایر انواع فوبیای حیوانات کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • ترس از عنکبوت
  • چه عواملی باعث ایجاد ترس از عنکبوت می‌شود؟
    • تجربیات منفی
    • رفتارهای آموخته شده
    • عوامل فردی
  • نشانه های ترس از عنکبوت چیست؟
    • علائم روانی و رفتاری
    • علائم جسمانی
  • ترس از عنکبوت در کودکان
  • روش‌های درمان ترس از عنکبوت
    • درمان شناختی رفتاری
    • مواجهه درمانی
    • غرقه سازی از روش‌های درمان ترس از عنکبوت
    • حساسیت زدایی منظم
    • واقعیت مجازی
    • دارو درمانی
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از عنکبوت می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

ترس از عنکبوت

 

شدت ترس از عنکبوت ممکن است بسیار زیاد باشد و منجر به اضطراب شدید شود. افراد مبتلا به ترس از عنکبوت، ترسی عمیق و غیرمنطقی از عنکبوت یا موقعیت‌هایی که در ارتباط با این حیوان است، دارند. با گذشت زمان، دایره این ترس گسترده‌تر خواهد شد. برای مثال فرد از تصویر عنکبوت یا شنیدن کلمه عنکبوت نیز خواهد ترسید. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهای خود را محدودتر می‌کند تا از مواجهه با عنکبوت‌ها اجتناب ورزد.

بیشتر بخوانید : انواع فوبیا

چه عواملی باعث ایجاد ترس از عنکبوت می‌شود؟

فوبیای مربوط به حیوانات، نوع متداولی از هراس‌های خاص است. با این حال، هنوز دقیقا مشخص نیست چه عواملی باعث ایجاد این فوبیا می‌شود. اعتقاد بر این است که عوامل زیر در ایجاد فوبی عنکبوت نقش دارند.

تجربیات منفی

فوبیای عنکبوت ممکن است به یک تجربه پریشانی یا ناخوشایند مرتبط باشد. به عنوان مثال، احساس درد ناشی از نیش عنکبوت یا داشتن واکنش بد به جای میش می‌تواند منجر به ترس از عنکبوت‌ها شود.

رفتارهای آموخته شده

فرد ممکن است بر اساس اطلاعاتی که دریافت می‌کند این ترس را یاد بگیرد. برای مثال مواردی مانند مشاهده ترس والدین از عنکبوت‌ها یا شنیدن اخبار یا هشدارهای مربوط به “حمله عنکبوت‌ها” به فرد می‌آموزد که برای محافظت از خود، باید از عنکبوت‌ها فاصله بگیرد.

عوامل فردی

هرکس ترس و اضطراب را به روش خاصی پردازش می‌کند. برخی از افراد ممکن است به طور طبیعی نسبت به سایرین، آمادگی بیشتری برای واکنش‌های اضطرابی نسبت به مسائل داشته باشند.

برای آگاهی بیشتر در زمینه انواع اختلالات اضطرابی کلیک کنید.

 

نشانه های ترس از عنکبوت چیست؟

 

علائم فوبیای عنکبوت می‌تواند شامل علائم روانی و جسمانی باشد. در صورتی که تمام این علائم یا برخی از آن‌ها برای حداقل 6 ماه، در فرد باقی مانده باشد، وی دچار اختلال ترس از عنکبوت یا فوبیای عنکبوت است.

علائم روانی و رفتاری

  • احساس ترس و اضطراب شدید هنگام فکر کردن یا دیدن عنکبوت‌ها
  • فرد با توجه به این که از ترس غیرمنطقی خودآگاه است اما احساس اضطراب غیرقابل کنترل دارد
  • اجتناب از موقعیت‌ها و مکان‌هایی که ممکن است در آنجا عنکبوت وجود داشته باشد
  • تغییر مسیر حتی با وجود احتمال پایین وجود عنکبوت
  • جیغ زدن و گریختن هنگام مواجهه با عنکبوت
  • دریافت کمک برای دور کردن یا گرفتن عنکبوت
  • صرف زمان زیاد برای چک کردن محل نشستن یا خوابیدن برای اطمینان از عدم وجود عنکبوت
  • سختی دادن به خود در محل هایی غیر از خانه به دلیل امکان وجود عنکبوت (برای مثال نشسته خوابیدن، بیرون ماندن در هوای سرد، ننشستن در کنار سایر دوستان و…)
  • درگیری ذهن دائمی نسبت به وجود عنکبوت
  • دست نزدن به اسبابی که عنکبوت روی آن ها وجود داشته (حتی اگر این یک احتمال باشد)
  • پرخاشگری و رفتار مهاجمانه با کسانی که در این باره با آن ها شوخی کنند

علائم جسمانی

  • افزایش ضربان قلب
  • تعریق زیاد قسمت های مختلف بدن به خصوص دست ها و پاها
  • لرزش
  • گرفتگی یا درد قفسه سینه
  • تنگی نفس
  • سرگیجه
  • حالت تهوع
  • سردرد
  • احساس مردن
  • خشک شدن دهان
  • تکرر ادرار
  • زنگ زدن گوش
  • تب شدید در موارد شدید

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

ترس از عنکبوت در کودکان

کودکان به خوبی بزرگسالان، قادر به بیان احساساتشان نیستند. از طرفی ممکن است آن‌ها نام احساسی که تجربه می‌کنند را به خوبی ندانند. علائم ترس از عنکبوت که در بالا گفته شد، می‌تواند در کودکان، به صورت بی‌قراری، گریه، بدخلقی و یا سایر علائم دیده شود.

 

روش‌های درمان ترس از عنکبوت

ساینوفوبیا همانند هر فوبیای خاص دیگر به میزان قابل توجهی به رواندرمانی پاسخ می‌دهد. از همین رو اگر ترس از عنکبوت برای‌تان دردسرساز شده و می‌خواهید آن را درمان نمایید، بهتر است به یک روانشناس مراجعه کنید. رویکردهای مختلفی وجود دارد که روانشناسان به کمک آن‌ها در جلسات مشاوره به شما یاری می‌رسانند تا بر ترس خود غلبه کنید. در این میان رویکرد شناختی رفتاری و تکنیک‌های خاص آن نظیر مواجه سازی تدریجی از بیشترین اثربخشی برخوردار است که در ادامه برخی از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ایم. برای آشنایی با بهترین روش‌های درمان اضطراب شدید کلیک کنید.

درمان شناختی رفتاری

هدف درمان شناختی رفتاری تغییر شیوه تفکر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. یک متخصص بهداشت روان به واسطه تکنیک‌هایی با فرد همکاری خواهد کرد تا به وی در درک و مدیریت احساس اضطراب کمک کند.

در طول فرآیند درمانی، متخصصان این ایده را در فرد تقویت می‌کنند که ترس از زنبور به طور کلی بی خطر است. همچنین ممکن است تمرینات تنفس و ریلکسیشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبیای زنبور مقابله کنند.

بیشتر بخوانید : درمان قطعی فوبیا

مواجهه درمانی

همانطور که از نام این روش درمانی پیداست، قرار گرفتن در معرض محرک استرس زا به صورت تدریجی یا یکباره است. هدف مواجهه درمانی این است که فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغییر دهد و به فرد در مدیریت بهتر احساس اضطراب کمک ‌کند. این روش درمانی اغلب با درمان شناختی رفتاری ترکیب می‌گردد.

غرقه سازی از روش‌های درمان ترس از عنکبوت

 

در این روش، فرد به طور ناگهانی و یکباره با تعداد زیادی عنکبوت، مواجه می‌شود. اکثر افراد در این شرایط به دلیل ترسی که احساس می‌کنند می‌خواهند موقعیت را ترک کنند. نکته مهم درمان این است که نباید به فرد اجازه ترک محیط داده شود. باقی ماندن فرد در این شرایط باعث تجربه یکباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسیت زدایی منظم

عواملی نظیر غیراخلاقی بودن و مشکلاتی نظیر آن، باعث شد تا حساسیت زدایی منظم، بیشتر از غرقه سازی توجه درمانگران را به خود جلب کند. در این روش به فرد آموزش داده می‌شود که با استفاده از تکنیک‌هایی نظیر انقباض و انبساط عضلات و یا تکنیک‌های تنفس منظم، اضطرابش را کنترل کند. بعد از یادگیری موفقیت آمیز این مسئله، فرد می‌بایست یک فهرست از عواملی که باعث ترس می‌شوند، به ترتیب اولویت مشخص کند.

در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعی که کمترین ترس را در وی ایجاد می‌کرده، مواجه می‌کند و فرد باید بر اساس تکنیک‌هایی که آموزش دیده، با اضطرابش مقابله کند. هنگامی که وی توانست، اضطرابش را در این مرحله کنترل کند، مرحله بعدی فهرست به وی ارائه می شود. برای آشنایی با جدیدترین روش های درمان استرس کلیک کنید.

واقعیت مجازی

استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی در سال‌های اخیر، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. در این تکنیک فرد با استفاده از واقعیت مجازی با موضوع ترسش رو‌به‌رو می‌شود. با توجه به امکانات واقعیت مجازی که باعث می‌شوند فرد تصور کند در همان محیط قرار گرفته، وی احساس می‌کند واقعا در میان عنکبوت‌ها قرار دارد. استفاده از واقعیت مجازی، باعث می‌شود که فرد با امنیت بیشتری با موضوع ترس مواجه شود. تحقیقات روانشناسی نشان می‌دهد که استفاده از این تکنولوژی به اندازه مواجهه واقعی سودمند است.

دارو درمانی

داروها معمولاً برای درمان فوبیای خاص استفاده نمی‌شوند. با این حال، در برخی موارد، آن‌ها ممکن است به صورت کوتاه مدت برای کمک به کاهش علائم اضطراب کمک کننده باشند. عمدتا از داروهای بنزودیازپین نظیر آلپرازولام و یا لورازپام که نوعی آرام بخش و داروی ضد اضطراب هستند برای افراد مبتلا به فوبی خاص استفاده می‌شود. همچنین داروهای بتا بلوکر، می‌تواند برخی از علائم جسمی مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را کاهش دهد.

برای شناخت بیشتر در زمینه داروهای ضد اضطراب کلیک کنید.

سخن آخر

ترس از عنکبوت مانند سایر ترس ها می تواند یک نوع ترس معمولی و یا یک اختلال و فوبی باشد. هر چند ترس از عنکبوت در خیلی موارد نیاز به درمان ندارد، اما در صورت بروز نشانه های ذکر شده باید هر چه زودتر برای درمان به متخصصین سلامت روان مراجعه نمایید. روانشناسان این حوزه با بررسی علل و نشانه ها بهترین درمان را برای شما پیش خواهند گرفت.

باید در نظرداشته باشید که عدم درمان فوبی عنکبوت موجب بدتر شدن و گسترش این ترس به سایر موضوعات خواهد شد. حتی در برخی موارد شاهد بروز نشانه هایی از اختلالات اضطرابی شدید خواهیم بود. پس مساله را ناچیز ندانسته و با شماره های درج شده جهت دریافت مشاوره تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از عنکبوت می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ترس از عنکبوت (آرکانوفوبیا)

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

زندگی با خانواده همسر یکی از چالش‌های جدی برای بعضی از زوجین است. اگرچه درگذشته زندگی با خانواده همسر بسیار رایج بود؛ و کمتر کسی زندگی خود را به‌صورت مستقل شروع می‌کرد؛ امروزه دختران و پسران دوست دارند که زندگی‌شان را جدا از خانواده‌ها شروع کنند. ترس از دخالت خانواده‌ها، ازدست‌دادن استقلال و مشکلاتی که ممکن است در رابطه با خانواده همسرمان پیش بیاید از جمله دلایلی هستند که اکثریت را برای زندگی با خانواده همسر بی‌میل می‌کنند. بااین‌حال گاهی اوقات شرایطی پیش می‌آید که شما مجبورید حداقل برای مدت کوتاهی در کنار خانواده همسرتان زندگی کنید. اگر می‌خواهید در این شرایط از بروز مشکلات جلوگیری کنید باید حواستان به بعضی مسائل باشد. به خاطر داشته باشید که کمک‌گرفتن از مشاوره خانواده بسیار مفید است.

فهرست مطالب

 

  • زندگی با خانواده همسر
  • معایب زندگی با خانواده همسر
    • ازبین‌رفتن حریم خصوصی
    • دخالت خانواده همسر
    • اختلافات مالی
    • اختلاف در خانه‌داری و اداره امور زندگی
    • کاهش اعتمادبه‌نفس همسر
  • مزایای زندگی با خانواده همسر
    • کمک‌های خانواده همسر
    • عدم احساس تنهایی هنگام زندگی با خانواده همسر
    • کمک های مالی
  • نکاتی که باید در زندگی با خانواده همسر توجه کنید
    • با فرهنگ خانواده همسرتان آشنا شوید
    • با دید منفی شروع نکنید
    • کمال‌گرایی ممنوع
    • تعیین مرزها هنگام زندگی با خانواده همسر
    • قاطعیت همراه با حفظ احترام
    • پرهیز از دعوا و اختلاف
    • در زندگی با خانواده همسر سخت‌گیر نباشید
    • حفظ حریم خصوصی خانواده همسر
    • دخالت ندادن همسر در اختلافات
    • کمک‌گرفتن از مشاور

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با خانواده همسر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

زندگی با خانواده همسر

قبل از آنکه در این باره معایب و مزایای این سبک زندگی بخوانید. باید بدانید که در واقع در حال زندگی در کنار خانواده همسر تان هستید. به این معنا که شما پس از ازدواج، خانواده ای تشکیل داده اید و اداره این خانواده بر عهده شماست. شاید خیلی از بخش های زندگی شما با خانواده همسر تان مشترک است. اما باید بدانید که مسئولیت هایی در این زندگی حال به عهده تان هست که باید آن ها را به انجام برسانید. برای مثال انتظار نداشته باشید مادرهمسرتان برای شما غذا درست کند. یا منتظر نمانید آن ها برای همسرتان همچنان مادری و پدری بکنند.

پس برای آرامش خودتان هم که شده در امور خانه وظایف خود را به عهده بگیرید و از همسرتان بخواهید به عنوان همسر از شما نیازهایش را مطالبه کند.

معایب زندگی با خانواده همسر

استقلال تمایلی درونی است که همه ما از دوران نوجوانی آن را در خود احساس می‌کنیم. زندگی با خانواده خود و همسر تاحدودی با این تمایل منافات دارد. پس زن و شوهرها برای جلوگیری از چالش های پیش رو معمولا میلی به زندگی با خانواده همسرشان ندارند.

ازبین‌رفتن حریم خصوصی

زندگی با خانواده همسر می‌تواند مساوی با ازبین‌رفتن حریم خصوصی باشد. در این شرایط خانواده از همه چیز زندگی شما مثل زمان رفت‌وآمد یا حتی و قهر و آشتی‌هایتان خبر دارند. شاید خیلی اوقات مجبور شوید حتی زمان شام و نهار خود را با آن‌ها تنظیم کنید. این شرایط می‌تواند بعد از مدتی برای‌تان خسته‌کننده شده و مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

دخالت خانواده همسر

گاهی اوقات وقتی حریم خصوصی زندگی شما از بین می‌رود، خانواده همسرتان به خودشان اجازه می‌دهند که در زندگی شما دخالت کنند. همین شرایط می‌تواند مشکلات زندگی شما را چندین برابر کند. در ادامه راجع به اینکه با دخالت‌های خانواده همسر چطور برخورد کنید صحبت خواهیم کرد. بااین‌حال اگر احساس می‌کنید به تنهایی از پس این شرایط برنمی‌آیید بهتر است از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

برای جلوگیری از دخالت اطرافیان در زندگی زناشویی کلیک کنید.

اختلافات مالی

یکی از مشکلاتی که زندگی با خانواده همسر می‌تواند به همراه داشته باشد هزینه‌هایی است که به وجود می‌آید. مثلاً بعضی از پدر و مادرها انتظار دارند که فرزندشان به‌ازای خانه‌ای که در آن نشسته حداقل در مخارج خانه به آن‌ها کمک کند. به‌علاوه بعضی از مواقع خانواده همسر به درآمد فرزندشان وابسته هستند. یا حتی ممکن است همسر شما از نظر اقتصادی به خانواده‌اش وابسته باشد. در این شرایط احتمال بروز اختلاف و ناراحتی بیشتر خواهد شد.

اختلاف در خانه‌داری و اداره امور زندگی

یکی از مزایای استقلال این است که شما می‌توانید زندگی خود را هرطور که دوست دارید پیش ببرید. اما زندگی با خانواده همسر این موضوع را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. برای مثال خانم‌ها مجبورند بیشتر اوقات با مادر همسرشان آشپزی کنند. یا شاید خانواده‌ها راجع به نحوه مدیریت مالی، اختلافاتی که بین‌تان پیش می‌آید و بسیاری مسائل دیگر صحبت‌هایی بکنند که شما آن‌ها را دوست نداشته باشید.

کاهش اعتمادبه‌نفس همسر

یکی از خوبی‌های زندگی مستقل این است که شما مدیریت زندگی را یاد می‌گیرید. و این می‌تواند تأثیر بسیاری در اعتمادبه‌نفس شما داشته باشد. اما وقتی با خانواده همسرتان زندگی می‌کنید ممکن است بسیاری از مواقع آن‌ها برای شما تصمیم بگیرند. این موضوع باعث می‌شود که شما یا همسرتان به آن اعتمادبه‌نفسی که باید، نرسید. و در نتیجه در آینده نیز شروع زندگی مستقل برای‌تان دشوار باشد.

مزایای زندگی با خانواده همسر

کمک‌های خانواده همسر

زندگی در کنار خانواده همسر می‌تواند بعضی از نگرانی‌ها را از بین ببرد. اعضای خانواده همسر می‌توانند در امور خانه و مخصوصاً بچه‌داری به شما کمک کنند. این شرایط به‌خصوص زمانی که شما زندگی را تازه شروع کرده‌اید و در بعضی مسائل بی‌تجربه هستید به شما کمک خواهد کرد.

عدم احساس تنهایی هنگام زندگی با خانواده همسر

اگر همسر شما هم بیشتر اوقات روز را در محل کارش می‌گذراند، زندگی با خانواده همسر می‌تواند احساس تنهایی‌تان را از بین ببرد. اگر مستقل زندگی می‌کردید تمام ساعت‌هایی که همسرتان نبود را می‌بایست به تنهایی می‌گذراندید. و این می‌تواند بعد از مدتی خسته‌کننده باشد. اما حالا می‌توانید بعضی از ساعت‌هایتان را در کنار خانواده همسر پر کنید.

کمک های مالی

زندگی در کنار خانواده همسر به شما کمک می کند تا در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی کنید. این مساله انگیزه خوبی است تا بتوانید از این دوران نهایت استفاده را ببرید. زندگی با خانواده همسر این امکان را فراهم میکند که شما پس انداز کنید. چرا که نیازی به پرداخت اجاره خانه و شارژ ساختمان ندارید. شما با پرس و جو از زوج های دیگر که مستقل زندگی می‌کنند، میتوانید بفهمید که چقدر غیرمستقیم کمک مالی دریافت می کنید.

نکاتی که باید در زندگی با خانواده همسر توجه کنید

اگر به دنبال ادامه‌ازدواج و حفظ آرامش خانواده تان هستید، پس بدانید که برای آن باید تلاش کنید. خواه ناخواه شما عضو جدیدی هستید که پذیرش تان برای خانواده همسرتان هم آسان نیست. پس آن ها را درک کنید. به نکات زیر برای درست پیش رفتن شرایط دقت کنید. اگر مساله ای هم پیش آمد حتما از کمک متخصص خانواده و ازدواج کمک بگیرید.

با فرهنگ خانواده همسرتان آشنا شوید

یکی از نکاتی که می‌تواند خیلی به شما کمک کند این است که فرهنگ خانواده همسرتان را بشناسید. هرچقدر بیشتر بتوانید با افکار و عقاید این خانواده آشنا بشوید زندگی در کنار آن‌ها نیز برای‌تان راحت‌تر خواهد بود. این نکته را به خاطر داشته باشید که بهترین زمان برای این آشنایی دوران پیش از ازدواج است.

با دید منفی شروع نکنید

یکی از دلایل مشکلاتی که زندگی با خانواده همسر به دنبال می‌آورد این است که شما از ابتدا به این موضوع با یک دید منفی نگاه می‌کنید. طبیعتاً وقتی ذهن شما منفی باشد مسائل مختلف را هم منفی تفسیر می‌کنید. یا حتی بیشتر از آن‌ها ناراحت می‌شوید. به همین خاطر بسیاری از مشاورین توصیه می‌کنند قبل از شروع زندگی با خانواده همسر، پیش‌داوری را کنار بگذارید.

برای رفع دعواهای خانوادگی کلیک کنید.

کمال‌گرایی ممنوع

یکی از اشتباهات رایج اغلب زوج‌های جوان این است که می‌خواهند در نظر خانواده همسر خود بیش ازحد کامل و بی‌نقص باشند تا اعضای خانواده همسر فرصت هیچ‌گونه نقدی به آن‌ها نداشته باشد. یا احساس کنند که او بهترین گزینه برای فرزندشان بوده است. بااین‌حال دقت کنید که این کار علاوه بر خستگی روحی و جسمی برای شما، دیگران را نیز به این وضعیت عادت می‌دهد. در نتیجه اگر زمانی نتوانید یا نخواهید که این‌گونه رفتار کنید مشکلات زیادی با اطرافیان خواهید داشت. پس بهتر است از ابتدا در رفتارتان میانه‌رو باشید.

تعیین مرزها هنگام زندگی با خانواده همسر

قبل از ازدواج و در جلساتی که برای آشنایی دارید راجع به‌حد ومرزهای زندگی مشترکتان صحبت کنید. بعضی مسائل مثل میزان رفت‌وآمد با خانواده همسر و یا موضوعاتی که باید در حریم خصوصی خودتان نگه داشته شوند را مشخص کنید. وقتی شما از ابتدا در رفتارهای‌تان این حدو مرزها را رعایت کنید، دیگران هم متوجه می‌شوند که تا چه‌حد می‌توانند به شما نزدیک بشوند. و چه نکاتی را باید رعایت کنند. شما حتی اگر زندگی با خانواده همسر تان را انتخاب کرده باشید، می‌توانید این مرزها را به نحوی رعایت کنید. برای آشنایی با نحوه تعیین حدود رابطه با خانواده همسر کلیک کنید.

قاطعیت همراه با حفظ احترام

اگر شما با موضوعی مخالف هستید بهتر است مخالفت خود را بیان کنید. سکوت شما در برابر این شرایط می‌تواند مشکلات بسیاری را در آینده برایتان ایجاد کند. اما دقت داشته باشید که بیان مخالفت راه‌های مشخصی دارد. برای مثال بهتر است با حفظ احترام خانواده همسرتان دلایل خود را برای مخالفت بیان کنید. این کار علاوه بر اینکه از اختلاف جلوگیری می‌کند به دیگران نیز نشان می‌دهد که نباید وارد حریم شخصی شما بشوند.

پرهیز از دعوا و اختلاف

تا جای ممکن سعی کنید از اختلاف و دعوا با خانواده همسرتان خودداری کنید. یادتان باشد که این مسئله می‌تواند احترام و جایگاه شما را تحت‌تأثیر قرار بدهد. اگر در شرایطی قرار می‌گیرید که خانواده همسرتان با شما به‌تندی رفتار می‌کنند بهتر است تلاش کنید تا شرایط را به حالت آرامش برگردانید.

در زندگی با خانواده همسر سخت‌گیر نباشید

گاهی اوقات اختلافات با خانواده همسر از یک موضوع ساده شروع می‌شود. این در حالی است که اگر خوب فکر کنید می‌بینید می‌توانستید به‌راحتی از کنار این موضوع بگذرید. پس می‌توان گفت برای زندگی با خانواده همسر می‌بایست از بعضی مسائل چشم‌پوشی کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا از بروز اختلافات جدی‌تر جلوگیری کنید.

حفظ حریم خصوصی خانواده همسر

همان‌طور که مهم است زوج‌های جوان بر حفظ حریم خصوصی خود تأکید داشته باشند شما نیز باید به حریم خصوصی خانواده همسرتان احترام بگذارید. بی‌توجهی به این موضوع و تلاش برای سردر آوردن از همه چیز می‌تواند جایگاه شما را پیش خانواده همسر خراب کند.

دخالت ندادن همسر در اختلافات

یکی از بدترین احساسات این است که یک نفر بر سر دوراهی عاطفی قرار بگیرد. پس اگر اختلافی با خانواده همسرتان پیدا کرده‌اید سعی کنید تا جای ممکن او را درگیر این موضوع نکنید. بعضی از خانم‌ها یا آقایان توقع دارند که همسرشان در این شرایط طرف آن‌ها را بگیرد. اما به خاطر داشته باشید که شما با این کار فشار روانی بسیاری را برای همسرتان می‌خرید. و حتی به بیشتر شدن اختلافات دامن می‌زنید.

برای آشنایی با راه های حل اختلافات خانوادگی کلیک کنید.

کمک‌گرفتن از مشاور

زندگی با خانواده همسر درهرصورت با مشکلاتی همراه است که پیامد آن می‌تواند آسیب‌های جسمی و روانی در بلندمدت باشد. زوج‌های جوان باید بدانند که مشکلات با خانواده همسر با دعوا و بی‌احترامی قابل‌حل نیست. در واقع این روش‌ها بیشتر از آن که به حل مشکل کمک کند باعث دشمنی و کینه بین زوجین و خانواده همسر می‌شود. درصورتی‌که مشکلاتی پیش آمده که با گفتگوی آرام و منطقی قابل‌حل شدن نیست بهترین کار مشورت گرفتن از مشاور خانواده است. روان‌شناس و مشاور خانواده به بررسی همه‌جانبه شرایط و اوضاع می‌پردازد؛ و بر اساس آن راهکارهای مختلفی را به زوجین آموزش می‌دهد.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با خانواده همسر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

اگر خانواده همسر در کارهای زندگی‌ام دخالت کردند چطور با آن‌ها برخورد کنم؟

بهتر است با رعایت ادب و احترام حد و مرزهایتان را برای آن‌ها مشخص کنید. برای این کار می‌توانید وقتی نظری به شما می‌دهند دلایل خود را برای مخالفت با آن بیان کنید. و یا اگر سؤالی می‌پرسند به آن جواب ندهید.

 

منبع: زندگی با خانواده همسر

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

مدیریت نیاز جنسی نوجوان یکی از مهارت‌هایی است که با ورود به دوران بلوغ برای هر دو جنس تبدیل به چالشی جدی می‌شود. والدین نیز اغلب راهی برای حل این موضوع ندارند و در مورد آن سکوت کرده و هیچ آموزشی نمی‌دهند. اما بدن نوجوان منتظر اجازه والدین نمانده و با تولید هورمون‌های جنسی میل شدیدی به برقراری رابطه با جنس مخالف ایجاد می‌کند. در این زمان اگر دختر و پسر برای مواجهه با این شرایط آموزش ندیده باشند و یا آمادگی لازم را نداشته باشند، مشکلات متعددی را تجربه خواهند کرد. بنابراین آموزش مدیریت نیاز جنسی نوجوان اهمیت زیادی دارد. در این زمینه میتوانید برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • اهمیت مدیریت نیاز های جنسی نوجوان
    • بیداری جنسی و مدیرتی نیاز جنسی در نوجوان
    • بحران جنسی نوجوان
  • 9 راهکار برای مدیریت نیاز جنسی نوجوان
    • 1- محرک‌های جنسی را کاهش دهید
    • 2- چگونه میل جنسی مان را تخلیه کنیم | قطع ارتباط با جنس مخالف
    • 3- مدیریت نیاز جنسی نوجوان با ورزش منظم
    • 4- پر کردن اوقات فراغت
    • 5- مدیریت نیاز جنسی نوجوان با صحبت کردن
    • 6- کنجکاوی‌های نوجوان را سرزنش نکنید
    • 6- مدیریت نیاز جنسی نوجوان به کمک بازسازی ارتباط والدین و فرزندان
    • 7- به ساعات خواب نظم دهید
    • 8- برای تخلیه میل جنسی نوجوان | بدن‌تان را با فعالیت‌های مفید خسته کنید
    • 9- کمک گرفتن از مشاورین کودک و نوجوان
  • راه های تخلیه میل جنسی نوجوان
    • 1- استحام و دوش گرفتن
    • 2- تنها نمانید
    • 3- تخلیه میل جنسی خودخواسته
  • پیامدهای عدم آموزش مدیریت نیاز جنسی نوجوان
    • سخن آخر
    • سؤالات متداول

برای دریافت مشاوره در زمینه تخلیه نیاز جنسی نوجوان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

اهمیت مدیریت نیاز های جنسی نوجوان

 

 

نوجوانی زمانی است که فرد به‌صورت طبیعی با نیازهای جنسی مواجه می‌شود و به همین خاطر شاید این سؤال پیش بیاید که اگر این موضوع بخشی از روند رشد نوجوان است، چرا باید آن را مدیریت کرد و یا بی‌توجهی به مدیریت نیاز جنسی نوجوان چه پیامدهایی خواهد داشت. در درجه اول به این نکته توجه داشته باشید که مدیریت نیاز جنسی به معنای سرکوب یا انکار واقعیت نیست و شما هرگز نمی‌توانید این نیاز را به‌طورکلی از بین ببرید. اما مدیریت صحیح به این معناست که از بروز رفتارهای خطرناکی که می‌تواند در آینده باعث پشیمانی فرد باشد، جلوگیری کنید.

یکی از ویژگی‌های نوجوانی این است که آن‌ها بیش از آنکه با استفاده از منطق‌شان تصمیم بگیرند، از روی احساس و یا تحت تأثیر گروه همسالان دست به کارهای مختلف مانند استفاده از مواد مخدر، برقراری رابطه جنسی، درگیری با دیگران یا هر رفتار نامناسب دیگر می‌زنند.

به همین خاطر است که نیازهای این گروه سنی می‌بایست تحت مدیریت قرار بگیرد تا از بروز پیامدهای منفی جلوگیری شود. نوجوانان به دلیل آگاهی کمتر یا ضعفی که در توانایی مراقبت از خود دارند، ممکن است با مشکلات بسیاری ازجمله خطر بروز تجاوز، ابتلا به بیماری‌های مقاربتی، بارداری‌های ناخواسته و یا انواع اختلالات رفتاری در رابطه جنسی مواجه شوند.

حتما والدین و نوجوانان درباره نحوه ارضای نیاز جنسی در دوران مجردی بخوانند.

بیداری جنسی و مدیرتی نیاز جنسی در نوجوان

بسیاری از والدین نمی دانند که چه زمانی باید مدیریت نیاز جنسی نوجوان را به او آموزش دهند. یا اصلا چطور در این باره با او صحبت کنند. پس راه آسان را در پیش گرفته و در مورد آن اصلا صحبتی به میان نمی‌آورند. باید بگوییم شاید در گذشته امکان نادیده گرفتن این مساله وجود داشت.

اما با ازدیاد درگاه های ورود اطلاعات به فرزند شما، باید احتمال بیداری جنسی را زودتر از آنچه که فکر می کنید در نظر بگیرید. در مورد زمان بیداری جنسی نظرات مختلفی بیان شده است. برخی از اندیشمندان مثل فروید دوره ای از نهفتگی (6الی 7 سالگی تا بلوغ) را برای همه افراد در نظر گرفته اند. اما برخی دیگر با مثال های نقض نظریه او را زیر سوال برده اند.

پیشنهاد می‌شود شما با زیر نظر گرفتن رشد عقلی و جسمی او آمادگی اش به آموزش مدیریت نیاز جنسی نوجوان ها را بسنجید. در این زمینه حتما از خدمات مشاوره روانشناسی نیز استفاده کنید.

برای آگاهی بیشتر درباره دوران نوجوانی کلیک کنید.

بحران جنسی نوجوان

همه نوجوانان با دوره ای از بحران جنسی مواجه می شوند. این دوره در هر دو جنس از سنین 11 سال شروع شده و در 17 الی 18 سالگی به اوج خود می‌رسد. کسانی که مدیریت نیاز جنسی نوجوان را آموزش دیده اند عملکرد بهتری خواهند داشت. علت اصلی این بحران عدم آگاهی نوجوان نسبت به بدن اش است. او در خواب و در مواقعی که اصلا انتظارش را ندارد، متوجه تحریک های جنسی می‌شود. در پسران آلت جنسی بزرگ و سفت شده و در دختران ترشحات واژن و گرگرفتگی رخ می دهد. مشکل زمانی بزرگ می شود که او نمی داند در این مواقع باید چه کند. سرکوب یا پاسخ؟

آموزش های مدیریت نیاز جنسی نوجوان به آن ها در قدم اول یاد می دهد که این احساسات طبیعی است و نیازی به خجالت ندارد. آن ها یاد میگیرند که به جای سرکوب انرژی جنسی شان را در مسیر درست خرج کنند و  به جای پاسخ های لحظه ای و پر خطر، یاد می گیرند که در زمان و مکان درست نیاز جنسی شان را رفع نمایند.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

9 راهکار برای مدیریت نیاز جنسی نوجوان

 

 

در ادامه به هفت روش برای مدیریت نیاز جنسی در دوران نوجوانی اشاره کرده‌ایم. شاید شما هم برخی از آن‌ها را بدانید و حتی به آن‌ها عمل کرده باشید، اما باز هم نتوانسته‌اید به نتیجه دلخواه برسید. در این زمان حتما برای ارزیابی وضعیت به مشاورین مراجعه کنید. روانشناسان با بررسی شرایط به شما کمک می‌کنند تا راهکار مناسب‌تری را جایگزین کنید.

1- محرک‌های جنسی را کاهش دهید

اولین راهکار برای کاهش تمایلات جنسی این است که وجود این محرک‌ها را در محیط اطراف کاهش دهید. همه ما به تجربه متوجه این موضوع شده‌ایم که اگر یک پدیده یا نشانه‌های آن مرتباً در اطراف ما وجود داشته باشد فراموش کردن آن سخت خواهد بود. به همین خاطر اگر می‌خواهید درگیر نیازهای جنسی نشوید یا حداقل شدت آن‌ها را کاهش دهید یکی از راهکارها این است که تا جای ممکن این‌گونه محرک‌ها را کاهش دهید.

حضور در جمع‌های دوستانه یا صفحاتی از فضای مجازی که دائماً از این موضوعات صحبت می‌کنند، تماشای فیلم یا مطالعه کتاب‌هایی با محتوای نامناسب، عکس یا فیلم‌های پورنوگرافی و هر چیز دیگری که می‌تواند شما را دچار این تصور کند در این گروه قرار می‌گیرند.

برای درک بهتر حتما تاثیر فیلم پورن بر نوجوان را بخوانید.

2- چگونه میل جنسی مان را تخلیه کنیم | قطع ارتباط با جنس مخالف

ارتباط با جنس مخالف سطوح مختلفی دارد. وقتی مکالمات شما از موضوعات روزمره و اجتماعی یا کاری به مسائل شخصی، علایق، سرگرمی ها، مدل مو یا لباس کشیده می شود، دیگر امکان مدیریت نیاز جنسی نوجوان کاهش می یابد. همانطور که در بخش قبل گفتیم باید محرک های جنسی را کاهش دهید. پس هر چه ساعات بیشتری با جنس مخالف در ارتباط باشید (تلفنی، چت، نگاه کردن و حضور در کنار او)، توان کمتری در مهارت مدیریت نیاز جنسی نوجوان خواهید داشت.

پس اگر برای فعالیتی حتما باید با جنس مخالف در تماس باشید، روی نگاه ها و صحبت های خود کنترل داشته و آن ها را محدود کنید. اجازه ندهید که مسائل حاشیه ذهن شما را درگیر کند.

3- مدیریت نیاز جنسی نوجوان با ورزش منظم

تحقیقات نشان می‌دهد رکود و نداشتن تحرک بدنی در کنار افزایش افکار و نیازهای جنسی باعث بلوغ زودرس نیز می‌شود. علاوه بر این ورزش کردن باعث افزایش شادی و نشاط و بالا رفتن روحیه فرد می‌شود. به همین خاطر داشتن عادات ورزشی منظم یا دنبال کردن یک ورزش به‌صورت حرفه‌ای ازجمله مسائلی است که باید به آن توجه داشته باشید.

4- پر کردن اوقات فراغت

اگر می‌خواهید چیزی را از ذهنتان بیرون کنید یک روش مناسب این است که برنامه‌ها و اهداف جدیدی برای خود فراهم کنید. خالی بودن زمان‌های شما یکی از محرک‌هایی است که می‌تواند توجهتان را به سمت مسائل جنسی جذب کند. به همین خاطر بهتر است تلاش کنید تا جایی که می‌توانید زمان‌های خالی خود را کاهش دهید و ذهنتان را با دغدغه‌های مختلف پر کنید.

5- مدیریت نیاز جنسی نوجوان با صحبت کردن

یکی از راهکارهای مؤثر درزمینهٔ مدیریت نیاز جنسی نوجوان که والدین باید به آن توجه داشته باشند این است که با فرزندتان صحبت کرده و آگاهی‌های لازم درزمینهٔ مسائل جنسی را به او بدهید. علاوه بر این به آن‌ها آموزش دهید که در مقابل درخواست رابطه جنسی از جانب دیگران چطور می‌بایست برخورد کنند.

برای مثال به دخترانتان آموزش دهید اگر پسری به آن‌ها بگوید نداشتن رابطه جنسی با من به این معناست که تو مرا دوست نداری یا این یک نیاز طبیعی در همه انسان‌هاست که دلیلی برای انکارش وجود ندارد او می‌بایست چطور به این صحبت‌ها پاسخ دهد؟ و یا اگر دوستان پسرتان او را به خاطر نداشتن رابطه جنسی تحقیر می‌کنند رفتار صحیح چگونه است؟

بسیاری از بحران‌های دوره نوجوانی به این خاطر اتفاق می‌افتد که نوجوانان علی‌رغم داشتن آگاهی از خطرات، رفتار صحیح در موقعیت‌های بحرانی را نمی‌شناسند. به همین خاطر سعی کنید رابطه دوستانه‌ای با فرزندتان داشته باشید تا بتوانید در جریان مسائل قرار گرفته و او را راهنمایی کنید.

برای تاثیر گذاری پیشنهاد می شود مقاله نیازهای نوجوانان را بخوانید.

6- کنجکاوی‌های نوجوان را سرزنش نکنید

نوجوانی دوره سنی است که نیازهای جنسی و همین‌طور میل به برقراری رابطه با جنس مخالف در فرزند شما سر برمی‌آورند. این موضوع باعث می‌شود تا آن‌ها کنجکاوی‌هایی راجع به موضوعات مختلف جنسی داشته باشند، درباره این موضوعات سؤال کنند و یا از راه‌هایی مثل صحبت با دوستان یا گشتن در فضای مجازی به دنبال ارضا کنجکاوی‌هایشان باشند.

اگر متوجه چنین مسائلی در فرزند خود شده‌اید بهتر است از هرگونه رفتار نامناسب، پرخاش یا سرزنش آن‌ها اجتناب کنید و به خاطر داشته باشید اگر فرزندتان احساس کند نمی‌تواند در محیط خانه برای سؤالاتش پاسخی پیدا کند این کار را به‌صورت پنهانی و از راه‌های دیگری جست‌وجو می‌کند که تسلط شما را بر شرایط موجود کاهش می‌دهد.

6- مدیریت نیاز جنسی نوجوان به کمک بازسازی ارتباط والدین و فرزندان

نوجوانی دوران گذار از کودکی به بزرگسالی است، بسیاری از والدین بنا به عادت با فرزندشان مانند کودکان برخورد می‌کنند، در حالی که نیازهای رشدی و روانی نوجوان تغییر کرده و باید متناسب با این نیازهای جدید با او برخورد کرد. اعطای مسئولیت، همفکری با نوجوان، نظرسنجی از او، تغییر در حدود اختیارات، تشویق و تعریف از ویژگی‌های مثبت و… از جمله اقداماتی است که موجب تقویت خودباوری نوجوان و هدف گزینی مناسب او می‌شود.

نوجوان نیز می‌تواند با بالابردن آگاهی و رفتار بالغانه‌تر به والدین اطمینان کافی برای کسب این برخودها از جانب آن‌ها بدهد. یعنی این فرایند دو طرفه بوده و هم نوجوان و هم والدین با تغییر رفتار می‌توانند بر چگونگی این رابطه تاثیر بگذارند.

برای آشنایی با بهترین روش های تربیت نوجوان کلیک کنید.

7- به ساعات خواب نظم دهید

هر چه ساعات خواب شما منظم تر باشد عملکرد بدن تان در طول روز نیز بهتر خواهد بود. قدرت یادگیری، تمرکز، انرژی لازم برای انجام کارها، شادابی، سلامت پوست و.. به منظم بودن ساعات خواب ارتباط دارد. همچنین دیرخوابیدن نوجوان باعث می شود که زمان بیشتری برای گشتن در صفحات مجازی و فکر کردن به تخیلات جنسی داشته باشد. بنابراین با زود خوابیدن و زود بیدار شدن نوجوان مجبور به انجام فعالیت های زندگی اش جهت رشد و پیشرفت خواهد شد.

8- برای تخلیه میل جنسی نوجوان | بدن‌تان را با فعالیت‌های مفید خسته کنید

فعالیت جنسی نیاز به انرژی دارد. پس اگر این انرژی جای دیگر خرج شده باشد، مدیریت نیاز جنسی نوجوان راحت تر خواهد بود. بنابراین نوجوان را با فعالیت های بدنی مشغول کنید. آن وقت او حتی اگر تخیلات و تمایلات جنسی اش بالا هم باشد، نیاز به خواب و استراحت مانع از بروز بحران جنسی خواهد شد.

9- کمک گرفتن از مشاورین کودک و نوجوان

تربیت نوجوان و به‌خصوص تربیت جنسی ازجمله مسائلی هستند که اهمیت زیادی دارند و بی‌توجهی نسبت به آن‌ها می‌تواند باعث بروز مشکلات بسیاری شود. به همین خاطر بهتر است درزمینهٔ نیازهای جنسی نوجوان و مدیریت آن‌ها، دوره بلوغ و همین‌طور نحوه پاسخگویی به نیازهای جدید نوجوان از یک مشاور متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

مشاورین با توجه به تخصص و تجربه‌ای که دارند می‌توانند راهکارهای مناسبی را در زمینه مدیریت نیاز جنسی نوجوان به شما ارائه کنند و از بروز برخی مشکلات یا شدت گرفتن پیامدهای آن‌ها جلوگیری کنند. ازجمله نکاتی که می‌توانید راجع به آن‌ها از مشاورین کمک بگیرید می‌توان به این موارد اشاره کرد.

  • متوجه رفتارهایی مانند خود ارضایی، برقراری رابطه جنسی با دوستان یا جنس مخالف در فرزندتان شده‌اید.
  • گرایش به تصاویر یا فیلم‌های پورنوگرافی
  • ناتوانی از پاسخ دادن به کنجکاوی‌های جنسی نوجوان
  • راهکارهای مدیریت نیاز جنسی به هر دلیلی در فرزند شما پاسخ نداده است

برای آشنایی بیشتر با روانشناسی نوجوان کلیک کنید.

راه های تخلیه میل جنسی نوجوان

پیش تر به شما راه هایی برای مدیریت و کنترل نیاز جنسی نوجوان را معرفی کردیم. اما گاه میبینیم که نوجوان به آن ها توجه نکرده و در نقطه ای قرار دارد که میل جنسی امانش را بریده. این همان زمانی است که احتمال اشتباه و تصمیم‌گیری غلط بسیار بالا می رود. مساله فقط موانع اجتماعی و پیامدهای ناشی از آن نیست. مساله اصلی آسیب هایی است که نوجوان به خود می زند. و گاه میبینیم که نوجوان به شدت از کرده اش پشیمان است اما راهی برای بازگشت ندارد.

خیلی از نوجوانان در این نقطه خیلی سریع با اولین نفر که امکان برقراری ارتباط دارد، وارد رابطه می شوند. و ما میبنیم که بعد از تخلیه میل جنسی نوجوان حس خوبی نسبت به خودش ندارد. کاهش اعتماد به نفس، حس عذاب وجدان، از دست دادن فرصت داشتن اولین رابطه عاشقانه و درست، حس حقارت و بی ارزشی از جمله پیامدهای ناگواری است که شاید به نظرتان بی‌اهمیت جلوه کند، اما خیلی از کسانی که تجربه چنین حس هایی را داشته اند هرگز این موضوع را با دوستان یا خانواده مطرح نمیکنند. به همین دلیل به نظر کسی که تجربه اش نکرده بسیار دور از ذهن می‌آید. در ادامه راه هایی جایگزین برای تخلیه میل جنسی نوجوان در زمان هایی که نیاز شدیدی دارد را شرح داده ایم.

1- استحام و دوش گرفتن

وقتی میل جنسی به حدی است که حس می کنید کنترلش از حد خارج شده؛ دوش بگیرید. تحریک میل جنسی همراه با افزایش ضربان قلب و بالارفتن دمای بدن است. دوش آب سرد باعث میشود که دمای بدنتان کاهش یافته و نیازجنسی رفع شود.

2- تنها نمانید

یکی از راه های مدیریت نیاز جنسی دوری از تنهایی است. نوجوان قوه تخیل خوبی دارد. در تنهایی فرصت زیادی برای خیال پردازی و تحریک جنسی پیدا می کند. حتی اگر در این حالت قرار گرفتید، همان لحظه تصمیم بگیرید و برای خارج شدن از این وضعیت به جمع بروید. کنار خانواده باشید. و اجازه ندهید افکارجنسی به شما غلبه کند.

3- تخلیه میل جنسی خودخواسته

در نهایت اگر با تمام کارهای انجام شده باز هم نیاز جنسی اجازه نمیداد به کارها و درس‌های‌تان برسید؛ میتوانید با خودارضایی آن را برطرف کنید. البته این کار به هیچ عنوان مورد تایید نیست. چرا که آسیب های جبران ناپذیر زیادی دارد.

پیامدهای عدم آموزش مدیریت نیاز جنسی نوجوان

 

 

بی توجهی به نیازهای جسمی و جنسی نوجوانان و رها کردن آن ها به حال خود پیامدهای ناگواری می تواند برای او و خانواده به وجود آورد. اتفاقات کوچک و بزرگی در اثر ناتوانی فرد برای مدیریت نیاز جنسی نوجوان اش رخ داده است. به دلیل تابو بودن مسائل جنسی در فرهنگ ما و نگرانی از آبروریزی بسیاری از خانواده این دست مشکلات را پنهان می کنند.

در حالی که آسیب های آن در بزرگسالی و سال های آینده نیز گریبان گیر نوجوان یا افراد دیگر خواهد بود. بنابراین بهتر است برای پیشگیری از مشکلات جنسی نوجوانان آموزش ها و مشاوره های نوجوان جدی گرفته شود. در ادامه به چند نمونه از پیامدهای ناخواسته عدم مدیریت نیاز جنسی نوجوان اشاره کرده ایم.

  • خودارضایی
  • تجاوز و تعرض به اعضای درجه یک محارم
  • کودک آزاری
  • روابط پیش از ازدواج
  • انحرافات جنسی
  • واژینیسموس
  • افت تحصیلی
  • ابتلا به افسردگی و اضطراب در نوجوانی

سخن آخر

به طور کلی مدیریت نیاز جنسی نوجوان تنها در صورتی امکان پذیر است که او آموزش ها و آگاهی لازم را در مورد این مهارت کسب کرده باشد. والدین و مراکز آموزشی موظف به ارائه اطلاعات لازم به نوجوانان هستند. مدیریت نیاز جنسی نوجوان توسط متخصصین خانواده و نوجوان نیز آموزش داده می شود. شما با مراجعه به مرکز ذهن نو می توانید در این زمینه خدمات کامل روانشناختی دریافت کنید.

مجموعه ذهن نو با مطالعه و بررسی دقیق شرایط و ویژگی های نوجوان شما، به او برای توسعه مهارت های فردی و بنای پایه های زندگی اش کمک می کند. مدیریت نیاز جنسی نوجوان به او کمک می کند تا زمان و انرژی بیشتری برای تحصیل، کار، اهداف و موفقیت اش صرف کند. بنابراین هزینه هایی که در این بازه زمانی می کند نه تنها از مشکلات عدم مدیریت نیاز جنسی نوجوان پیشگیری می کند. بلکه او را برای ورود به دنیای بزرگسالی نیز آماده می نماید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدیریت نیاز جنسی نوجوان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

چه راه‌هایی برای مدیریت نیاز جنسی نوجوان وجود دارد؟

کاهش محرک‌های محیطی، پر کردن اوقات فراغت و ورزش منظم ازجمله راهکارهایی هستند که می‌تواند در این شرایط کمک‌کننده باشد. آگاهی بخشی به نوجوان و آموزش اینکه در مقابل این درخواست‌ها از سوی دیگران چگونه باید پاسخ دهد نیز اهمیت بسیاری دارد.

 

منبع: مدیریت نیاز جنسی نوجوان

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

مصرف همزمان هروئین و الکل یکی از انواع چندمصرفی مواد مخدر است که متأسفانه در سال‌های اخیر رواج بسیاری نیز پیدا کرده است. تجربه لذت بیشتر و کاهش بازداری رفتاری که به دنبال مصرف الکل ایجاد می‌شود از اصلی‌ترین دلایلی هستند که باعث مصرف همزمان الکل با تمامی مشتقات تریاک می‌شود و این موضوع می‌تواند خطر مسمومیت یا حتی مرگ را برای فرد تا حد زیادی افزایش دهد.

فهرست مطالب

 

    • آشنایی با هروئین
    • آشنایی با الکل
  • مصرف همزمان هروئین و الکل و دلایل آن
    • کسب لذت بیشتر
    • کاهش بازدارندگی
  • پیامدهای مصرف همزمان هروئین و الکل
    • افزایش خطر مسمومیت و مرگ
    • آسیب‌های جسمی
  • مصرف همزمان هروئین و الکل | راه های قطع مصرف

به همین خاطر بهتر است درصورتی‌که شما یا یکی از نزدیکانتان درگیر مصرف همزمان هروئین و الکل شده هرچه سریع‌تر اقدامات لازم برای ترک‌اعتیاد را شروع کنید. با توجه به اینکه این شیوه از مصرف معمولاً به دنبال یک وسوسه روانی برای کسب لذت بیشتر یا ناتوانی در کنترل خود ایجاد می‌شود بهتر است برای رهایی از این وابستگی از یک روانشناس کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نشانه های بیمار معتاد کلیک کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان هروئین و الکل می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک‌اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

آشنایی با هروئین

هروئین نام مخدری از مشتقات تریاک است که به‌صورت نیمه‌صنعتی و از طریق ایجاد تغییر در فرمول شیمیایی مرفین به دست می‌آید و به همین خاطر با نام‌های دیامرفین یا دی استیل مرفین نیز شناخته می‌شود. استفاده از هروئین معمولاً به‌صورت تزریق یا استنشاق صورت می‌گیرد.

پس از ورود به جریان خون با کند کردن فعالیت دستگاه عصبی باعث ایجاد احساس آرامش در فرد خواهد شد. به اعتقاد متخصصین هروئین یکی از قوی‌ترین انواع مخدرهاست و استفاده از آن به‌سرعت منجر به وابستگی و اعتیاد فرد خواهد شد. برای آشنایی با عوارض علائم اعتیاد به هروئین کلیک کنید.

بیشتر بخوانید : تست هروئین 

آشنایی با الکل

الکل در اصطلاح به کلیه نوشیدنی‌هایی گفته می‌شود که حاوی مقداری اتانول هستند و درنتیجه تخمیر جو، گندم یا سایر غلات تهیه می‌شوند. مصرف الکل باعث ورود اتانول به جریان خون فرد می‌شود که درصد کمی از آن باعث کاهش مهارهای رفتاری و اضطراب در فرد شده و احساس شادی و سرخوشی را برای وی به همراه خواهد داشت اما مصرف بیش‌ازحد الکل می‌تواند پیامدهای منفی مانند از دست دادن هشیاری یا گیجی و کاهش قدرت تعادل را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید : اعتیاد به الکل 

مصرف همزمان هروئین و الکل و دلایل آن

مصرف همزمان چند ماده مخدر یکی از مسائلی است که در سال‌های اخیر گسترش بیشتری پیدا کرده و دراین‌بین استفاده همزمان از الکل و تریاک یا سایر مشتقات آن بیش از سایر چند مصرفی‌ها رواج پیدا کرده است. با توجه به اینکه هروئین و نوشیدنی‌های الکلی هردو باعث کاهش فعالیت دستگاه عصبی و احساس آرامش می‌شوند استفاده همزمان از آن‌ها آرامش و لذتی را در فرد ایجاد می‌کند که تبدیل به دلیل و انگیزه‌ای برای مصرف مجدد خواهد شد.

بااین‌حال مصرف همزمان هروئین و الکل با توجه به قدرت اعتیادآوری و اثرگذاری بالایی که هروئین دارد می‌تواند خطر مسمومیت یا ایست قلبی را برای فرد افزایش دهد. ازجمله مهم‌ترین دلایلی که برای مصرف همزمان هروئین و الکل وجود دارد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تست الکل کلیک کنید. 

کسب لذت بیشتر

تجربه لذت بیشتر یکی از مهم‌ترین دلایلی است که فرد را به سمت مصرف همزمان مخدرها سوق می‌دهد. به‌ویژه در شرایطی که هر دو ماده مانند هروئین و الکل دارای یک شکل از اثرگذاری باشند استفاده همزمان باعث تأثیرگذاری بیشتر و تجربه لذتی چند برابر می‌شود.

کاهش بازدارندگی

استفاده از الکل باعث کاهش قدرت بازدارندگی فرد شده و او جسارت بیشتری برای انجام فعالیت‌هایی پیدا خواهد کرد که شاید در شرایط معمول هرگز به دنبال تجربه آن‌ها نباشد. علاوه بر این مصرف بیش‌ازحد الکل قدرت تصمیم‌گیری و هشیاری فرد را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد. به همین خاطر استفاده از الکل می‌تواند فرد را به سمت مصرف هروئین یا سایر مخدرها متمایل کند.

پیامدهای مصرف همزمان هروئین و الکل

مصرف همزمان هروئین و الکل به این معناست که فرد عوارض و مشکلات هردوی این مخدرها را باهم و به‌صورت همزمان وارد بدن خود می‌کند. با توجه به اینکه در این شرایط سموم بیشتری وارد بدن می‌شود عوارض منفی نیز افزایش پیدا خواهند کرد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد.

افزایش خطر مسمومیت و مرگ

بنا به اعلام متخصصین بسیاری از مرگ‌های ناشی از اعتیاد به دلیل مصرف همزمان الکل و مشتقات تریاک اتفاق می‌افتد. در این میان مصرف همزمان هروئین و الکل به دلیل قدرت تأثیرگذاری بالایی که هروئین دارد می‌تواند بیش از سایر اپیوئیدها این خطر را در زندگی فرد ایجاد کند.

آسیب‌های جسمی

مصرف همزمان هروئین و الکل به این معناست که بدن می‌بایست تلاش مضاعفی را برای پاک‌سازی از سموم انجام دهد که این موضوع می‌تواند باعث بروز مشکلات جسمی بسیاری ازجمله افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد شود. درعین‌حال استفاده همزمان از الکل و مشتقات تریاک در کوتاه‌مدت باعث تشدید مشکلات تنفسی شده و می‌تواند خطراتی را برای فرد به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید : اعتیاد به چند ماده 

مصرف همزمان هروئین و الکل | راه های قطع مصرف

ترک اعتیاد به‌طورکلی شامل دو مرحله ترک فیزیولوژیک یا سم‌زدایی است که وابستگی‌های جسمی به ماده مخدر را کاهش می‌دهد و در کنار آن فرد می‌بایست درمان‌های روانی را نیز برای ترک وابستگی‌های ذهنی به ماده مخدر جدی بگیرد. بی‌توجهی به درمان‌های روانی مشکلات بسیاری را در جریان سم‌زدایی و ترک‌اعتیاد ایجاد خواهد کرد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به نیمه‌کاره رها کردن فرایند سم‌زدایی و یا شروع مجدد مصرف اشاره کرد.

بیشتر بخوانید : ترک هروئین 

روانشناسان معتقدند افرادی که به سمت استفاده از مواد مخدر گرایش پیدا می‌کنند معمولاً به لحاظ توانایی‌های کنترل خویش یا مبارزه با وسوسه‌های ذهنی ضعیف‌تر از سایرین هستند و درعین‌حال افرادی که به بیش از یک ماده مخدر اعتیاد دارند در این زمینه ضعیف‌تر عمل می‌کنند. این موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایلی است که لزوم استفاده از جلسات روان‌درمانی برای این بیماران را افزایش می‌دهد. در طی جلسات بازپروری روانشناس به این افراد کمک خواهد کرد تا با شرایطی که باعث افزایش میل به مصرف در آن‌ها می‌شود آشنا شده و راهکارهایی را برای کنترل آن آموزش ببینند.

بیشتر بخوانید : ترک الکل

علاوه بر این ترک اعتیاد به‌ویژه در شرایطی که فرد به بیش از یک مخدر اعتیاد دارد می‌تواند دشوارتر بوده و گذشتن موفقیت‌آمیز از آن نیاز به انگیزه‌ای مضاعف دارد. به همین خاطر استفاده از مشاوره‌های انگیزشی ازجمله موضوعاتی است که روانشناسان به آن توجه می‌کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان هروئین و الکل می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

چه دلایلی برای مصرف همزمان هروئین و الکل وجود دارد؟

استفاده همزمان از این دو ماده باعث تأثیرگذاری بیشتر آن‌ها شده و درنتیجه فرد را برای رسیدن به این لذت تحریک می‌کند. علاوه بر این مصرف الکل باعث کاهش قدرت تصمیم‌گیری فرد شده و ممکن است در این شرایط فرد به سمت استفاده از سایر مخدرها تمایل نشان دهد.

مصرف همزمان هروئین و الکل چه پیامدهایی دارد؟

مصرف همزمان این دو ماده افزایش آسیب‌های جسمی مانند خطر ابتلا به سرطان کبد و یا بروز مشکلات تنفسی را به همراه دارد به‌علاوه خطر مسمومیت یا مرگ نیز در این شرایط افزایش پیدا می‌کند.

 

منبع: مصرف همزمان هروئین و الکل 

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

کم حرفی مردان ناراحتی بسیاری از خانم‌ها است. همه ما دوست داریم ارتباط خوبی با همسرمان داشته باشیم. بعد از یک روز کاری که شما و شوهرتان از یکدیگر دور بوده‌اید اینکه کنار هم بنشینید و کمی با هم صحبت کنید خواسته دور از انتظاری نیست. بااین‌حال کم حرفی مردان در بعضی از خانواده‌ها می‌تواند این خواسته را با مشکل مواجه کند. بسیاری از آقایان وقتی به خانه می‌رسند سرشان را با تلویزیون و روزنامه گرم می‌کنند. یا ممکن است در مقابل تلاشی که برای باز کردن سر صحبت می‌کنید، همسرتان فقط با کلمات کوتاه جواب بدهد. این شرایط زندگی و روابط عاطفی شما را تحت‌تأثیر خودش قرار می‌دهد. به همین خاطر باید راهی برای تغییر آن پیدا کنید. اگر شما هم درگیر این مشکل هستید حتما تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. همچنین می‌توانید برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • کم حرفی مردان
  • علت کم حرفی شوهر
    • هورمون تستوسترون
    • کم حرفی مردان به دلیل تفاوت‌های جنسیتی
    • مردان موضوعات کمتری برای صحبت دارند
    • مشکلات زندگی مشترک عامل کم حرفی مردان
    • درگیری‌های ذهنی
    • همسرتان نمی‌خواهد شما را ناراحت کند
  • چطور با کم حرفی مردان برخورد کنیم؟
    • شرایط صحبت‌کردن را در نظر بگیرید
    • درباره کم حرفی شوهر تان با او صحبت کنید
    • از مردان سؤال بپرسید
    • خوب گوش دهید
    • زمان‌های مشترک بیشتری را با یکدیگر بگذرانید
    • به رفتار خودتان نگاه کنید
  • نقش مشاوره برای درمان کم حرفی مردان

برای دریافت مشاوره در زمینه کم حرفی مردان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

کم حرفی مردان

اینکه همسر شما زمان زیادی را به صحبت‌کردن با شما اختصاص نمی‌دهد، مشکل بسیاری از خانم‌ها است. معمولاً خانم‌ها دوست دارند که با همسرشان ارتباط کلامی داشته باشند. آن‌ها صحبت‌کردن همسرشان را دلیلی برای توجه و محبت او می‌دانند. در مقابل هرچقدر که یک مرد کم‌صحبت‌تر باشد، خانم‌ها تصور می‌کنند که او نسبت به آن‌ها بی‌توجه‌تر است. همین شرایط زندگی عاطفی شما را تحت‌تأثیر خودش قرار می‌دهد.

این مشکل به‌خصوص وقتی شدیدتر می‌شود که شما احساس کنید همسرتان با دیگران رابطه خوبی دارد؛ و فقط از صحبت‌کردن با شما فرار می‌کند. دلیل کم‌حرفی همسرتان هرچه که باشد این موضوع می‌تواند کیفیت زندگی مشترک شما را کاهش بدهد. به همین خاطر بسیار مهم است که راه حلی پیدا کرده و یا نگرش تان را تغییر دهید.

حتما درباره راه های ایجاد ویژگی های خانواده سالم کلیک کنید.

علت کم حرفی شوهر

اگر می‌خواهید راه حلی برای کم حرفی همسرتان پیدا کنید اولین قدم این است که دلیل کم‌حرفی او را پیدا کنید. وقتی شما بدانید که چه چیزی باعث کم‌حرفی همسرتان شده، سپس می‌توانید راهی برای برطرف‌کردن آن پیدا کنید. به‌طورکلی باید گفت که کم حرفی مردان با توجه به شخصیت هرکدام از آن‌ها و شرایط زندگی شان می‌تواند دلایل متفاوتی داشته باشد. به همین خاطر مهم‌ترین راهکار این است که به زندگی شخصی خودتان و شرایط آن نگاه کنید. بااین‌حال بعضی از مهم‌ترین دلایل کم‌حرفی در مردان به شرح زیر است. اگر احساس می‌کنید او بی توجه نیز شده است، برای آشنایی بیشتر با راه درمان بی توجهی مرد به زن کلیک کنید.

هورمون تستوسترون

تستوسترون نام یک هورمون مردانه است. در اصل می‌توان گفت این هورمون است که باعث بروز ویژگی‌های مردانه در همسر شما می‌شود. اگرچه تستوسترون در بدن خانم‌ها نیز وجود دارد، بااین‌حال مقدار آن در بدن آقایان چندین برابر خانم‌ها است. بعضی از متخصصین معتقدند که این هورمون روی بخش‌هایی از مغز که مربوط به صحبت‌کردن هستند تأثیر می‌گذارد. و باعث کوچک‌تر شدن این بخش‌ها می‌شود. به همین خاطر مردان به طور کلی و نسبت به خانم‌ها توانایی کمتری برای صحبت کردن دارند.

کم حرفی مردان به دلیل تفاوت‌های جنسیتی

باید این را بپذیرید که خانم‌ها و آقایان در زمینه‌های مختلف با یکدیگر تفاوت دارند. یکی از این زمینه‌ها توانایی صحبت‌کردن است. به‌طور کلی خانم‌ها از حرف‌زدن به‌عنوان وسیله‌ای برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند. آن‌ها به‌راحتی و از راه حرف‌زدن با دیگران زمان خود را می‌گذرانند؛ و راهی برای معاشرت با دیگران پیدا می‌کنند. اما این مسئله در بسیاری از مردان وجود ندارد. مردان معمولاً فقط زمانی که می‌بایست به چیزی جواب بدهند صحبت می‌کنند. و خیلی کمتر پیش می‌آید که برای برقراری ارتباط یا ابراز محبت از کلامات استفاده کنند.

مردان موضوعات کمتری برای صحبت دارند

شاید موضوعاتی که برای صحبت‌کردن به ذهن شما می‌رسد اصلاً در تصور همسرتان هم نیاید. یکی از دلایل این موضوع همان تفاوت‌های جنسیتی و شرایط فیزیولوژیکی است که از آن صحبت کردیم. اما یک دلیل دیگر آن هم نوع نگاه مردان به مسائل مختلف است. مردان برخلاف خانم‌ها نگاهی کلی به مسائل دارند. به همین خاطر مردان معمولاً کمتر به جزئیات یک موضوع دقت می‌کنند. به همین دلیل وقتی با آن‌ها راجع به مهمانی که در آن شرکت کرده بودید صحبت می‌کنید موضوع بحث‌تان ادامه پیدا نمی‌کند.

مشکلات زندگی مشترک عامل کم حرفی مردان

آیا همسرتان در ارتباطش با دیگران خیلی خوب صحبت می‌کند و احساس می‌کنید فقط تمایلی به صحبت با شما ندارد؟ آیا احساس می‌کنید همسرتان در گذشته بیشتر با شما صحبت می‌کرد و حالا مدتی است که کم‌حرف شده؟

اینها می‌توانند دلیلی برای مشکلات ارتباطی بین شما و همسرتان باشد. شاید او از یک مسئله در زندگی مشترک‌تان ناراحت است؛ یا ممکن است صحبت‌های قبلی شما او را به نتایج خوبی نرسانده باشد. برای مثال همسرتان ممکن است فکر کند که صحبت‌کردن با شما نتیجه‌ای ندارد. این موضوع به‌خصوص زمانی پیش می‌آید که حرف‌زدن شما با هم باعث اختلاف و دعوا شده باشد.

برای آشنایی با راه های برخورد با مردان بداخلاق کلیک کنید.

درگیری‌های ذهنی

یک دلیل ساده برای کم حرفی مردان این است که آن‌ها از نظر ذهنی درگیر مسائل معیشتی و یا موضوعی حیاتی هستند. مشکلات اقتصادی و مدیریت یک خانواده به‌خصوص در این روزها دغدغه بسیاری از آقایان است. این شرایط باعث می‌شود که آن‌ها علاقه‌ای به صحبت‌کردن نداشته باشند. زیرا در ذهن‌شان دائماً در حال پیگیری و یافتن راهکار برای مشکلاتی هستند که با آن مواجه می‌شوند.

همسرتان نمی‌خواهد شما را ناراحت کند

کم‌حرفی مردان همیشه هم به معنای این نیست که آن‌ها شما را دوست ندارند یا نسبت به شما بی‌توجه هستند. بسیاری از مواقع همسرتان در ذهنش درگیر مشکلات است، اما آن‌ها را با شما در میان نمی‌گذارد تا ناراحت نشوید.

چطور با کم حرفی مردان برخورد کنیم؟

شرایط صحبت‌کردن را در نظر بگیرید

اولین راه برای برخورد با کم‌حرفی مردان این است که زمان خوبی را در نظر بگیرید. وقتی همسرتان خسته از سرکار به خانه برمی‌گردد یا هنگامی که احساس می‌کنید فکر همسرتان درگیر است، زمان‌های خوبی برای صحبت‌کردن نیستند. اگر می‌خواهید یک گفتگوی خوب با همسرتان داشته باشید، بهتر است زمانی که شرایط برای آن مهیا است شانس‌تان را امتحان کنید.

درباره کم حرفی شوهر تان با او صحبت کنید

در یک موقعیت مناسب با همسرتان صحبت کنید. از او بپرسید که چه چیزی باعث کم‌حرفی‌اش شده و ببینید که آیا مشکلی در زندگی مشترک‌تان وجود دارد یا خیر؛ احساس خود را راجع به کم حرفی شوهر تان با خودش در میان بگذارید و سعی کنید که با هم راه‌های مشترکی برای این مسئله پیدا کنید.

برای آشنایی با بهترین راه های برخورد با مردان بی توجه کلیک کنید.

از مردان سؤال بپرسید

یک راه مناسب برای اینکه با همسرتان بیشتر صحبت کنید این است که از او سؤال بپرسید. برای مثال از او بپرسید روزش را چطور گذرانده؟ چه اتفاقاتی در محل کارش افتاده است؟ از رابطه‌اش با همکاران و مراجعینی که به محل کارش آمده‌اند بپرسید. اما دقت داشته باشید که سؤال‌های‌تان حالت بازجویی پیدا نکند. بهترین راه برای این کار این است که از سؤال‌های کوتاه پاسخ استفاده نکنید. و هرگز از حرف های او سوژه برای دعوا استفاده نکنید.

خوب گوش دهید

یکی از دلایل کم حرفی مردان این است که آن‌ها گوش شنوایی برای صحبت‌هایشان پیدا نمی‌کنند. به همین خاطر وظیفه شما این است که در صحبت‌کردن با همسرتان شنونده خوبی باشید. حرف‌هایش را بشنوید، با آن‌ها همدلی کنید و نشان بدهید که صحبت‌های‌شان برای شما جالب است. یادتان باشد مخالفت کردن با صحبت‌های همسر یا نیش و کنایه زدن می‌تواند او را از صحبت منصرف کند.

زمان‌های مشترک بیشتری را با یکدیگر بگذرانید

گاهی اوقات زن و مرد آن‌قدر درگیر مشکلات زندگی و به‌خصوص تربیت فرزندان می‌شوند که دیگر زمانی را برای کنار هم بودن نخواهند داشت. یکی از راه‌ها برای اینکه با کم‌حرفی همسرتان مبارزه کنید این است که این خطر را از زندگی خودتان دور کنید. سعی کنید هرچقدر هم که مشکل دارید زمان‌هایی را برای بودن در کنار همسر آن هم به‌صورت دونفره در نظر بگیرید. این کار باعث می‌شود که شما خاطرات مشترکی در کنار یکدیگر بسازید؛ و می‌تواند تأثیر بسیار خوبی روی زندگی شما داشته باشد.

به رفتار خودتان نگاه کنید

همان‌طور که گفتیم یکی از دلایل کم حرفی مردان اختلافات زندگی مشترک است. به همین خاطر یک راه‌حل این است که به رفتار خودتان نگاه کنید. آیا شما وقتی همسرتان صحبت می‌کند به او گوش می‌کنید؟ آیا به او نشان داده‌اید که صحبت‌هایش برای شما جالب هستند؟ کمی بیشتر به رفتار خود دقت کنید و با خودتان به این سؤال پاسخ بدهید که چه چیزی در رفتار شما باعث بی‌میلی همسرتان به برقراری ارتباط شده است؟ برای آشنایی با نحوه رفتار صحیح با همسر کلیک کنید.

نقش مشاوره برای درمان کم حرفی مردان

این که شما و همسرتان نمی‌توانید با هم صحبت کنید می‌تواند زندگی مشترکتان را تحت‌تأثیر خودش قرار بدهد. برای مثال این شرایط باعث خواهد شد که شما نیز کم‌کم از صحبت‌کردن با همسرتان منصرف شوید؛ و این موضوع به ضرر زندگی مشترکتان خواهد بود. به همین خاطر باید برای این مسئله فکری بکنید. یکی از بهترین راهکارها این است که از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین شرایط و همین‌طور شخصیت شما و طرف مقابل را بررسی می‌کنند؛ سپس راهکاری برای برقراری ارتباط باتوجه‌به شرایط و شخصیتتان به شما آموزش خواهند داد.

برای دریافت مشاوره در زمینه کم حرفی مردان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

وقتی با همسرم صحبت می‌کنم اصلاً به حرف‌های من گوش نمی‌کند. در چنین شرایطی چه باید کرد؟

اولاً بهتر است زمان و شرایط دیگری را برای صحبت در نظر بگیرید. به‌علاوه سعی کنید با روش‌هایی مانند پرسیدن سؤال توجه او را به صحبت‌های خودتان جلب کنید.

 

منبع: کم حرفی مردان 

  • newmiind newmiind
  • ۰
  • ۰

ترس از حشره یا آنتوموفوبیا (Entomophobia)، در واقع به ترس غیرمنطقی، شدید و مداوم از هر نوع حشره گفته می‌شود که پاسخ اضطرابی فوری ایجاد می‌کند. همچنین حشره هراسی یکی از انواع اختلالات فوبیای خاص است که در دسته اختلالات اضطرابی قرار می‌گیرد. عوامل مختلفی مانند تجربه ناگوار، رفتارهای آموخته‌شده و عوامل فردی می‌تواند در ایجاد این اختلال نقش داشته باشد. این بیماران خود می‌دانند که ترس‌شان منطقی نیست، با این حال قادر به کنترل آن نیستند. خوشبختانه فوبیا درمان پذیر بوده و از روش‌های گوناگونی برای بهبود می‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترین راهکارهای درمان حشره هراسی خواهیم پرداخت. برای آشنایی با سایر انواع فوبیای حیوانات کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • تعریف ترس از حشرات
  • چه عللی باعث ایجاد ترس از حشره می‌شود؟
    • تجربیات منفی
    • رفتارهای آموخته شده
    • عوامل فردی
  • علائم و نشانه های ترس از حشره چیست؟
    • علائم روانی
    • علائم جسمانی
  • ترس از حشره در کودکان
  • روش‌های درمان ترس از حشره یا حشرات
    • درمان شناختی رفتاری
    • مواجهه درمانی
    • غرقه سازی از روش‌های درمان ترس از حشره
    • حساسیت زدایی منظم
    • واقعیت مجازی
    • دارو درمانی

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از حشره می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

تعریف ترس از حشرات

شدت ترس از حشره ممکن است بسیار زیاد باشد و منجر به اضطراب شدید شود. افراد مبتلا به ترس از حشره، ترسی عمیق و غیرمنطقی از حشره یا موقعیت‌هایی که در ارتباط با این حیوان است، دارند. با گذشت زمان، دایره این ترس گسترده‌تر خواهد شد. برای مثال فرد از تصویر حشره یا‌شنیدن کلمه حشره نیز خواهد ترسید. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهای خود را محدودتر می‌کند تا از مواجهه با حشرات اجتناب ورزد.

 

بیشتر بخوانید : انواع فوبیا

 

چه عللی باعث ایجاد ترس از حشره می‌شود؟

فوبیای مربوط به حیوانات، نوع متداولی از هراس‌های خاص است. با این حال، هنوز دقیقا مشخص نیست چه عواملی باعث ایجاد این فوبیا می‌شود. اعتقاد بر این است که عوامل زیر در ایجاد فوبی حشره نقش دارند.

تجربیات منفی

فوبیای حشره ممکن است به یک تجربه پریشانی یا ناخوشایند مرتبط باشد. به عنوان مثال، مورد حمله کلاغ واقع‌شدن، یا گرفتن‌بیماری مشترک با پرندگان که ناشی از تماس با این حیوان بوده‌است می‌تواند منجر به ترس از حشرات شود.

رفتارهای آموخته شده

فرد ممکن است بر اساس اطلاعاتی که دریافت می‌کند این ترس را یاد بگیرد. برای مثال مواردی مانند مشاهده ترس والدین از حشرات یا شنیدن اخبار مربوط به “ربوده شدن کودک دو ساله توسط باز شکاری” به فردمی‌آموزد که برای محافظت از خود، باید از حشرات فاصله بگیرد.

عوامل فردی

هرکس ترس و اضطراب را به روش خاصی پردازش می‌کند. برخی از افراد ممکن است به طور طبیعی نسبت به سایرین، آمادگی بیشتری برای واکنش‌های اضطرابی نسبت به مسائل داشته باشند. سایر علل بروز ترس از حشره میتوان به عوامل زیر نسبت داد.

ترس از نیش حشرات: نیش بعضی از حشرات خطرناک و سمی است. ترس از این مساله می تواند علت بروز فوبی حشرات باشد. نیش مورچه آتشین و نیش زنبور میتواند به این فوبی‌دامن بزند. به خصوص اگر در محیط زندگی تان این حشرات وجود داشته باشند.

ترس از آلودگی به دلیل حضور حشرات: در هر کجا که آلودگی باشد، حشره ای وجود دارد. پس کسانی که دچار وسواس‌شستشو هستند، نتیجه میگیرند که هر جا حشره باشد؛ آلودگی هست. ارتباط این دو با یکدیگر باعث ترس از حشرات می شود.

برای آگاهی بیشتر در زمینه انواع اختلالات اضطرابی کلیک کنید.

علائم و نشانه های ترس از حشره چیست؟

علائم فوبیای حشره می‌تواند شامل علائم روانی و جسمانی باشد. در صورتی که تمام این علائم یا برخی از آن‌ها برای حداقل 6 ماه، در فرد باقی مانده باشد، وی دچار اختلال ترس از حشره یا فوبیای حشره است.

علائم روانی

  • احساس ترس و اضطراب شدید هنگام فکر کردن یا دیدن حشرات
  • فرد با توجه به این که از ترس غیرمنطقی خودآگاه است اما احساس اضطراب غیرقابل کنترل دارد
  • اجتناب از موقعیت‌ها و مکان‌هایی که ممکن است در آنجا حشره وجود داشته باشد

علائم جسمانی

  • افزایش ضربان قلب
  • تعریق زیاد
  • لرزش
  • گرفتگی یا درد قفسه سینه
  • تنگی نفس
  • سرگیجه
  • حالت تهوع

 

ترس از حشره در کودکان

کودکان به خوبی بزرگسالان، قادر به بیان احساساتشان نیستند. از طرفی ممکن است آن‌ها نام احساسی که تجربه می‌کنند را به خوبی ندانند. علائم ترس از حشره که در بالا گفته‌شد، می‌توانددر کودکان، به صورت بی‌قراری، گریه، بدخلقی و یا سایر علائم دیده شود.

 

روش‌های درمان ترس از حشره یا حشرات

ساینوفوبیا همانند هر فوبیای خاص دیگر به میزان قابل توجهی به رواندرمانی پاسخ می‌دهد. از همین رو اگر ترس از حشره برای‌تان دردسرسازشده ومی‌خواهید آن را درمان نمایید، بهتر است به یک روانشناس مراجعه کنید. رویکردهای مختلفی وجود دارد که روانشناسان به کمک آن‌ها در جلسات مشاوره به شما یاری می‌رسانند تا بر ترس خود غلبه کنید. در این میان رویکرد شناختی رفتاری و تکنیک‌های خاص آن نظیر مواجه سازی تدریجی از بیشترین اثربخشی برخوردار است که در ادامه برخی از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ایم. برای آشنایی با بهترین روش‌های درمان اضطراب شدید کلیک کنید.

درمان شناختی رفتاری

هدف درمان شناختی رفتاری تغییر شیوه تفکر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. یک متخصص بهداشت روان به واسطه تکنیک‌هایی با فرد همکاری خواهد کرد تا به وی در درک و مدیریت احساس اضطراب کمک کند.

در طول فرآیند درمانی، متخصصان این ایده را در فرد تقویت می‌کنند که ترس از زنبور به طور کلی بی خطر است. همچنین ممکن است تمرینات تنفس و ریلکسیشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبیای زنبور مقابله کنند.

بیشتر بخوانید : درمان قطعی فوبیا

مواجهه درمانی

همانطور که از نام این روش درمانی پیداست، قرار گرفتن در معرض محرک استرس زا به صورت تدریجی یا یکباره است. هدف مواجهه درمانی این است که فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغییر دهد و به فرد در مدیریت بهتر احساس اضطراب کمک ‌کند. این روش درمانی اغلب با درمان شناختی رفتاری ترکیب می‌گردد.

غرقه سازی از روش‌های درمان ترس از حشره

در این روش، فرد به طور ناگهانی و یکباره با تعداد زیادی حشره، مواجه می‌شود. اکثر افراد در این شرایط به دلیل ترسی که احساس می‌کنند می‌خواهند موقعیت را ترک کنند. نکته مهم درمان این است که نباید به فرد اجازه ترک محیط داده شود. باقی ماندن فرد در این شرایط باعث تجربه یکباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسیت زدایی منظم

عواملی نظیر غیراخلاقی بودن و مشکلاتی نظیر آن، باعث شد تا حساسیت زدایی منظم، بیشتر از غرقه سازی توجه درمانگران را به خود جلب کند. در این روش به فرد آموزش داده می‌شود که با استفاده از تکنیک‌هایی نظیر انقباض و انبساط عضلات و یا تکنیک‌های تنفس منظم، اضطرابش را کنترل کند. بعد از یادگیری موفقیت آمیز این مسئله، فرد می‌بایست یک فهرست از عواملی که باعث ترس از حشره می‌شوند، به ترتیب اولویت مشخص کند.

در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعی که کمترین ترس را در وی ایجاد می‌کرده، مواجه می‌کند و فرد باید بر اساس تکنیک‌هایی که آموزش دیده، با اضطرابش مقابله کند. هنگامی که وی توانست، اضطرابش را در این مرحله کنترل کند، مرحله بعدی فهرست به وی ارائه می شود. برای آشنایی با جدیدترین روش های درمان استرس کلیک کنید.

واقعیت مجازی

استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی در سال‌های اخیر، توجه بسیاری را برای ترس از حشره به خود جلب کرده است. در این تکنیک فرد با استفاده از واقعیت مجازی با موضوع ترسش رو‌به‌رو می‌شود. با توجه به امکانات واقعیت مجازی که باعث می‌شوند فرد تصور کند در همان محیط قرار گرفته، وی احساس می‌کند واقعا در میان حشرات قرار دارد. استفاده از واقعیت مجازی، باعث می‌شود که فرد با امنیت بیشتری با موضوع ترس مواجه شود. تحقیقات روانشناسی نشان می‌دهد که استفاده از این تکنولوژی به اندازه مواجهه واقعی سودمند است.

دارو درمانی

داروها معمولاً برای درمان فوبیای خاص مثل ترس از حشره استفاده نمی‌شوند. با این حال، در برخی موارد، آن‌ها ممکن است به صورت کوتاه مدت برای کمک به کاهش علائم اضطراب کمک کننده باشند. عمدتا از داروهای بنزودیازپین نظیر آلپرازولام و یا لورازپام که نوعی آرام بخش و داروی ضد اضطراب هستند برای افراد مبتلا به فوبی خاص استفاده می‌شود. همچنین داروهای بتا بلوکر، می‌تواند برخی از علائم جسمی مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را کاهش دهد.

برای شناخت بیشتر در زمینه داروهای ضد اضطراب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از حشره می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ترس از حشره یا آنتوموفوبیا

  • newmiind newmiind