newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

  • ۰
  • ۰

شک به همسر یکی از مشکلاتی است که در بسیاری از زندگی‌های مشترک به وجود می‌آید. این شک می‌تواند به دلیل رفتارهایی که از همسرتان دیده‌اید یا حساسیت بیش از حد شما باشد. بااین‌حال شک به همسر هر دلیلی که داشته باشد می‌تواند مشکلات بسیاری را در زندگی شما ایجاد کند؛ و رابطه عاطفی شما با همسرتان را تحت‌تأثیر خودش قرار دهد. بنابراین باید با اقدامات لازم هنگام شک به خیانت همسر آشنا باشید و بتوانید این شرایط را مدیریت کنید.

فهرست مطالب

 

  • شک به همسر
  • ریشه های شک به همسر
    • رفتارهای همسرتان
    • شک به همسر بدلیل بدبینی شما
    • ترس از دست‌دادن
    • شک به همسر بدلیل تجربه‌های تلخ گذشته
    • داشتن احساس مالکیت نسبت به همسر
    • شک به همسر به دلیل تغییر رفتار او
  • اقدامات لازم هنگام شک به خیانت همسر
    • دلایل شک به همسر خود را بررسی کنید
    • افکارتان را کنترل کنید
    • قبل اینکه از شک به خیانت همسر مطمئن نشده‌اید حرفی نزنید
    • با همسرتان صحبت کنید
  • چطور با همسر شکاک خود برخورد کنم؟
  • شک به همسر و اهمیت مشاوره
    • سخن پایانی

قبل از هر چیز دلایل و ریشه شک خود را پیدا کنید. اما اگر واقعاً احساس می‌کنید که همسرتان در حال خیانت به شماست، بهتر است راجع به این موضوع با او صحبت کنید. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که یکی از بهترین کارها در این شرایط کمک‌گرفتن از یک مشاور متخصص است. پس همین الان برای دریافت مشاوره خیانت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شک به همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خیانت با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

شک به همسر

شک و تردید یکی از خانمان سوزترین افکاری است که بین یک زوج می‌تواند شکل بگیرد. شک به همسر بر همه جوانب زندگی شما تاثیر گذاشته و به مرور زمان مانند موریانه ای پایه های زندگی تان را سست می‌کند. پس اگر به همسرتان به هر دلیلی شک دارید و یا احساس می‌کنید اعتماد همسرتان به شما کم شده، حتما به دنبال راه حلی باشید. برای آشنایی با نحوه انجام تست خیانت سنجی همسر کلیک کنید.

ریشه های شک به همسر

 

شک کردن به همسر می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. قبل از اینکه به دنبال راهکاری برای شک و تردیدهایمان بگردیم باید دلایل آن را پیدا کنیم. پیداکردن این دلایل به شما کمک می‌کند تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید که آیا واقعاً شک شما درست است یا خیر. بعضی از مهم‌ترین دلایل شک به همسر به شرح زیر هستند.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

رفتارهای همسرتان

طبیعتاً اولین دلیل برای اینکه به همسرتان شک کنید، رفتارهای خود او هستند. نشانه‌هایی مثل دیر آمدن به خانه، محبت بیش از حد یا سردی ناگهانی، توجه به ظاهر و هر نوع تغییر دیگری که در رفتار همسرتان می‌بینید می‌توانند نشانه‌هایی از خیانت باشند. بااین‌حال هرکدام از این نشانه‌ها علاوه بر خیانت می‌تواند دلایل دیگری نیز داشته باشد. به همین خاطر وقتی با رفتارهای مشکوک از سوی همسرتان مواجه می‌شوید بهترین کار این است که به دنبال شواهد بیشتری برای اثبات یا رد شک‌های‌تان بگردید.

شک به همسر بدلیل بدبینی شما

بعضی از ما به دلیل حسادت، تعصب، تجربه‌های تلخ گذشته یا هر موضوع دیگری به رابطه عاطفی و جنس مخالف بدبین هستیم. در چنین شرایطی هر رفتاری از سمت همسر را بد برداشت می‌کنیم. به همین خاطر حتی بدون اینکه او واقعاً خیانت کند رفتارهایش را به معنای خیانت در نظر می‌گیریم. پس اگر چنین تجاربی تلخی داشته‌اید، حتما به دنبال راهی برای درمان خیانت دیدن باشید.

ترس از دست‌دادن

آیا همیشه از اینکه دیگران شما را طرد کنند می‌ترسید؟ این موضوع می‌تواند یکی از دلایل شک به همسر باشد. خیلی از ما به دلایلی مثل نداشتن اعتمادبه‌نفس کافی و یا تجربه‌های گذشته‌مان فکر می‌کنیم آن‌قدرها که باید باارزش و دوست‌داشتنی نیستیم. همین موضوع باعث می‌شود که همیشه و در هر جمعی انتظار داشته باشیم که از جانب دیگران طرد بشویم.

این موضوع در رابطه با همسر که صمیمی‌ترین و نزدیک‌ترین رابطه عاطفی است نیز پیش می‌آید. شما از درون تصور می‌کنید که شایسته علاقه همسرتان نیستید. و به همین خاطر احساس می‌کنید که او دیریازود به شما خیانت خواهد کرد.

شک به همسر بدلیل تجربه‌های تلخ گذشته

شاید در رابطه‌های گذشته و حتی در همین رابطه از طرف مقابل‌تان خیانت دیده باشید. چنین موضوعی باعث می‌شود که به‌سختی بتوانیم مجدداً به طرف مقابل اعتماد کنیم. در این شرایطی بهترین کار این است که از یک مشاور متخصص برای تغییر شرایط کمک بگیرید.

داشتن احساس مالکیت نسبت به همسر

شک به همسر ریشه در احساس مالکیت نسبت به همسر دارد. در واقع شما دیگری را متعلق به خودتان دانسته به او به چشم یکی از املاک خود نگاه می‌کنید. به همین دلیل است که نسبت به او بدبین شده و مدام ایرادگیری می‌کنید. در چنین حالتی باید دیدگاه خود را نسبت به رابطه عاطفی و شریک خود تغییر دهید.

شک به همسر به دلیل تغییر رفتار او

یکی دیگر از دلایل شک به همسر این است که احتمالا به تازگی تغییری در رفتارهای او ایجاد شده است. طبیعتا تغییر رفتار به صورت ناگهانی برای شما شک برانگیز بوده و تمایل دارید تا علت را پیدا کنید. در بیشتر موارد این حالت موقتی بوده و به زودی متوجه همه چیز خواهید شد.

اقدامات لازم هنگام شک به خیانت همسر

وقتی به همسرم شک دارم باید چه‌کار کنم؟ این یکی از مهم‌ترین سؤالاتی است که باید به آن جواب بدهیم. اقدام نادرست شما در این شرایط رابطه‌تان را درگیر مشکلات بیشتری می‌کند. بسیاری از مواقع پیش آمده که مرد یا زنی پس از شک‌های بی‌دلیل و مداوم همسرش به سراغ خیانت رفته است. پس همان‌طور که گفتیم انجام‌دادن رفتار درست در این شرایط بسیار اهمیت دارد. وقتی به خیانت همسرتان شک می‌کنید مهم‌ترین نکاتی که باید در نظر داشته باشید، به شرح زیر است.

دلایل شک به همسر خود را بررسی کنید

قبل از هر چیز از خودتان بپرسید که چرا به همسرتان شک کرده‌اید؟ آیا رفتار مشکوکی از او دیده‌اید و یا فقط تصور می‌کنید که او به شما خیانت کرده است؟ اگر این فقط تصور شماست بهتر است راه‌های مدیریت‌کردن افکارتان را یاد بگیرید. اما اگر رفتار مشکوکی از همسرتان دیده‌اید با خود به این سؤال جواب بدهید که واقعاً این رفتار اشتباه بوده و یا شما آن را بیش از حد بزرگ کرده‌اید؟ آیا می‌توان راجع به رفتار همسرتان احتمالات دیگری را نیز در نظر گرفت؟

برای مثال شاید او فقط به یکی از همکارانش احترام می‌گذارد و راجع به مسائل کاری با او صحبت می‌کند. به‌هرحال مهم‌ترین کار این است که شما به این نتیجه برسید که ترس‌های‌تان تا چه حد واقعی هستند. برای آشنایی راه های کشف خیانت همسر کلیک کنید.

افکارتان را کنترل کنید

بدبینی یکی از دلایل شک به همسر است. اگر بعد از بررسی دلایل شک‌تان به این نتیجه رسیدید که بدبینی و حسادت شما دلیل نگرانی‌تان است باید یاد بگیرید که افکارتان را کنترل کنید. برای این کار بهتر است هروقت افکار منفی به سراغتان می‌آید حواستان را پرت موضوعی دیگر کنید. اما اگر این راهکار برای شما فایده‌ای ندارد افکارتان را روی کاغذ بنویسید. دلایل خود را بررسی کنید و سعی کنید سایر احتمالاتی که می‌توان برای رفتار همسرتان در نظر گرفت را یادداشت کنید.

این نکته را به خاطر داشته باشید که گفت‌وگوی درونی تأثیر بسیاری در تغییر افکار ما دارد. وقتی شک به همسر به سراغتان می‌آید نفس عمیق بکشید، به خودتان بگویید که این افکار به دلیل بدبینی شما هستند و دلیلی ندارد به آنها بها بدهید.

قبل اینکه از شک به خیانت همسر مطمئن نشده‌اید حرفی نزنید

یکی از اشتباهات بسیاری از ما این است که هروقت از رفتار همسرمان ناراحت می‌شویم یا به او شک می‌کنیم این موضوع را سریع به روی او می‌آوریم. یادتان باشد که صحبت مداوم از شک و خیانت حرمت‌ها را در زندگی شما از بین می‌برد؛ و رابطه عاطفی شما و همسرتان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

پس اینکه هر بار و به هر دلیلی او را متهم به خیانت کنید را کنار بگذارید. تنها زمانی از شک و نگرانی‌هایتان با همسرتان صحبت کنید که واقعاً نگرانی شما به میزان قابل توجهی رسیده باشد. برای آشنایی با نشانه های روابط فرازناشویی کلیک کنید.

با همسرتان صحبت کنید

اگر رفتار همسرتان واقعاً باعث نگرانی شما شده بهترین کار این است که با او صحبت کنید. صحبت رودررو باعث می‌شود بسیاری از سوءتفاهم‌ها از بین بروند. پس در یک فضای دوستانه با همسرتان صحبت کنید. بدون اینکه به او تهمت بزنید یا او را در جایگاه متهم قرار دهید از نگرانی‌های‌تان با وی صحبت کنید. سعی کنید با کمک هم راهکاری برای رفع این نگرانی‌ها پیدا کنید.

چطور با همسر شکاک خود برخورد کنم؟

 

اگر بخواهیم به موضوع شک به همسر از زاویه دیگری نگاه کنیم؛ باید بدانیم که چطور باید به شک های او نیز پاسخ داد و این موضوع را کنترل کرد. چرا که در صورتی که این موضوع ادامه دار شود؛ می‌تواند مشکلات زیادی را در رابطه ایجاد نماید. برخی از راهکارهایی که می‌توانید در این زمینه انجام دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

◀موضوعاتی که همسرتان را تحریک می‌کند را پیدا کنید

◀به خط قرمزهای یکدیگر احترام بگذارید

◀با یکدیگر صادق باشید

◀به طور مرتب حرف بزنید

◀به همسرتان عشق بورزید

شک به همسر و اهمیت مشاوره

شک به همسر می‌تواند مشکلات بسیاری را در رابطه شما به همراه داشته باشد. از بدبینی و فشار روانی که شما تحمل می‌کنید تا ناراحت شدن همسر و آسیب‌دیدن رابطه عاطفی شما، همگی مشکلاتی هستند که با یک شک ساده شروع می‌شوند. پس بهتر است وقتی درگیر این مشکل می‌شوید یک راه‌حل منطقی برای آن پیدا کنید. بهترین راهکار در این شرایط این است که از یک مشاور خانواده کمک بگیرید. مشاورین بدون اینکه شما را قضاوت کنند، نگرانی‌هایتان را درک کرده و برای برطرف‌کردن آنها به شما کمک می‌کنند.

یک زوج درمانگر متخصص در این شرایط به شما کمک می‌کند تا دلایل نگرانی خود را پیدا کنید. اگر دلیل شک شما رفتارهای اشتباه همسرتان باشد از طریق جلسات دو نفره به شما کمک خواهد کرد تا مشکلات را برطرف کنید. اما اگر او احساس کند که شک شما به دلیل باورهای منفی و ترس‌های خودتان است راهکارهایی را برای مبارزه با این افکار به شما آموزش خواهد داد.

سخن پایانی

در همه ازدواج ها شرایطی پیش می‌آید که نیاز به بررسی بیشتری داشته و طبیعتا افراد کمی شکاک تر می‌شوند. اما این موضوع نباید برای مدت زمان طولانی ادامه یابد. چرا که شک به همسر اگر افراطی شود؛ مشکلات بیشتری را در رابطه ایجاد کرده و زوجین را از یکدیگر دور می‌کند. به جای شک کردن می‌توان در مورد مسائل مختلف صحبت کرد و توضیح بیشتری داد. از این رو بهتر است در این زمینه از یک مشاور کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شک به همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خیانت با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

چطور بدبینی نسبت به رفتارهای همسرم را مدیریت کنم؟

بهترین راه این است که دلایل بدبینی خود را پیدا کنید و آنها را از بین ببرید. یک راه دیگر این است که وقتی افکار منفی به سراغتان می‌آید به خودتان یادآوری کنید که همسرتان مشکلی ندارد و شما به دلیل مشکلاتی که دارید به او بدبین هستید. اما اگر فکر می‌کنید به‌تنهایی نمی‌توانید از پس این شرایط بربیایید بهتر است از یک مشاور متخصص برای این کار کمک بگیرید.

 

منبع: شک به همسر

  • ۰۳/۰۷/۲۹
  • newmiind newmiind

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی