newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

newmind

مشاوره روانشناسی ذهن نو

  • ۰
  • ۰

آمادگی برای ازدواج اولین قدم برای ساخت یک زندگی مشترک موفق است اما متاسفانه بسیاری از افراد به آن اهمیت نمی‌دهند و یا نسبت به آن آگاهی کاملی ندارند. نداشتن آمادگی برای ازدواج باعث شده نرخ طلاق در کشور بالا برود و از طرف دیگر سن ازدواج نیز افزایش پیدا کند. برای مثال شاید جوانانی را دیده باشید که در سن کم و قبل از رسیدن به آمادگی برای ازدواج وارد زندگی مشترک می‌شوند و در نهایت شکست می‌خورند. یا عده دیگری که علی رغم رد کردن سن ازدواج هنوز آمادگی لازم برای ورود به زندگی مشترک را در خود نمی‌بینند. با آگاهی از ویژگی‌های لازم برای کسب آمادگی ازدواج، می‌توانید این آمادگی را در خود ایجاد کنید و زندگی مشترک موفقی را برای خود بسازید. 

فهرست مطالب

 

  • چطور می‌توان آمادگی برای ازدواج را به دست آورد؟
    • 1. خودشناسی را قدم اول قرار دهید
    • 2. هدف های روشن داشته باشید
    • 3. آمادگی برای ازدواج | قدرت حل مسئله و پذیرش خود را تقویت کنید
    • 4. درک خود از جنس مخالف را بالا ببرید
    • 5. به دنبال رسیدن به شادی و خوشبختی در تنهایی باشید
    • 6. آمادگی برای ازدواج | از مسائل جنسی اطلاعات کافی پیدا کنید
    • 7. خودتان را دوست داشته باشید
    • 8. چالش های فکری خود را حل کنید
    • 9. مشورت کردن با خانواده
    • 10. کمک گرفتن از روانشناس
    • 11. اعتماد متقابل
    • 12. پشتیبانی و حمایت از یکدیگر
    • 13. صحبت کردن با یکدیگر در مورد مسائل مالی
    • 14. داشتن انتظارات و ملاک های معین
    • 15. ایجاد عادات خوب در خود و دیگری
  • تست آمادگی برای ازدواج
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای ازدواج می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

چطور می‌توان آمادگی برای ازدواج را به دست آورد؟

 

ویژگی‌های زیادی هستند که شما برای پیدا کردن آمادگی ازدواج باید آن‌ها را در شخصیت خود به وجود بیاورید یا ارتقا دهید. این ویژگی‌ها به شرح زیر هستند.

حتما درباره راه های ایجاد شرایط ازدواج کلیک کنید.

1. خودشناسی را قدم اول قرار دهید

فردی که از خود، ویژگی‌ها و خواسته‌هایش اطلاع نداشته باشد و همچنین با ابعاد فکری، روحی روانی، عاطفی، جسمانی و اخلاقی خود آشنا نباشد، هرگز نمی‌تواند دست به انتخاب درستی برای ازدواج بزند. بنابراین لازم است که شما در قدم اول برای شناختن خودتان زمان بگذارید و بعد به فکر نیمه گم شده خود باشید.

2. هدف های روشن داشته باشید

فردی که تصمیم به ازدواج دارد ابتدا باید هدف زندگی خود و سپس هدفش از ازدواج را بیابد. لازم است این فرد از خود بپرسد که چرا می‌خواهد ازدواج کند و به دنبال چه هدفی وارد زندگی مشترک می‌شود؟ در کنار تمام این‌ها هدف مندی و برنامه ریزی مشخصه افراد موفق و مناسب برای ازدواج است. پس باید این مشخصه را به شخصیت خود اضافه کنید.

3. آمادگی برای ازدواج | قدرت حل مسئله و پذیرش خود را تقویت کنید

اگر به فکر ازدواج یا مستقل شدن هستید باید توان رویارویی با مسائل و چالش‌ها را داشته باشید. یعنی بهتر است مهارت حل مسئله را در خود پرورش دهید تا مشکلات خود را حل کنید و مهارت پذیرش را در وجودتان ارتقا دهید تا بتوانید با مسائل غیر قابل حل کنار بیایید.

4. درک خود از جنس مخالف را بالا ببرید

زنان و مردان تا حد بسیار زیادی با یکدیگر تفاوت دارند. نوع نگاه دو جنس به یک موضوع کاملا متفاوت است و شما نمی‌توانید زن و مردی را پیدا کنید که صد در صد با هم شباهت داشته باشند. وقتی قرار است وارد یک زندگی عاشقانه با جنس مخالف خود شوید باید روحیات، اخلاقیات و طرز فکر او را بهتر بشناسید. به همین خاطر توصیه می‌شود از مطالعه کتب مربوط به شناخت جنس مخالف غافل نشوید.

5. به دنبال رسیدن به شادی و خوشبختی در تنهایی باشید

اگر در دوره تجرد خود نتوانید به شادی و خوشبختی دست پیدا کنید، در دوره تاهل نیز نمی‌توانید به آن برسید. شما باید خودتان و نه طرف مقابل را برای خوشبخت کردن خود مسئول بدانید. زمانی که در تنهایی به شادی رسیدید، می‌توانید برای ازدواج اقدام نمایید. برای اطلاع از چگونگی داشتن ازدواج موفق کلیک نمایید.

6. آمادگی برای ازدواج | از مسائل جنسی اطلاعات کافی پیدا کنید

قطعا رابطه جنسی بخش مهمی از زندگی مشترک شما و همسرتان را تشکیل می‌دهد. بدون یک رابطه جنسی موفق نمی‌توان یک زندگی زناشویی سالم را ساخت پس از همین امروز به دنبال بالا بردن اطلاعات جنسی خود باشید. البته این موضوع را نیز مورد توجه قرار دهید که باید برای کسب اطلاعات در این باره از راه‌های درست اقدام کنید. تماشای فیلم‌های پورن و سایر محتواهای نامناسب اطلاعات صحیحی به شما نمی‌دهند. 

7. خودتان را دوست داشته باشید

اگر خودتان را دوست نداشته باشید، نمی‌توانید دیگری را دوست بدارید. اگر به خود علاقه‌ای نداشته باشید، عزت نفس و اعتماد به نفس پایینی خواهید داشت و در صورت اعتماد به نفس پایین از پس زندگی خود بر نمی‌آیید. پس خودتان را در اولیت موارد دوست داشتنی زندگیتان قرار دهید.

8. چالش های فکری خود را حل کنید

اگر در دوران مجردی گره‌های فکری خود را باز کنید و آسیب‌های روحی‌تان را با کمک مشاور درمان نمایید، می‌توانید ازدواج موفقی داشته باشید. اما اگر با یک ذهن مشوش از مشکلات خانوادگی و مشکلات مربوط به روابط قبلی و زندگی فردیتان وارد رابطه شوید،  نمی توانید مسائل روحی خود را به درستی مدیریت کنید. مشاوره ازدواج به شما کمک می‌کند تا آمادگی ازدواج را در خود ایجاد کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره قبل از ازدواج کلیک کنید. 

9. مشورت کردن با خانواده

از آنجایی که خانواده های تجربیات بیشتری در این زمینه دارند؛ بهتر است پیش از هرگونه تصمیم قطعی، با آنها مشورت کرده و کمک بگیرید. تجربیات آنها در زندگی مشترک شاید به نظرتان قدیمی به نظر رسیده و دیگر کارایی نداشته باشد. اما متوجه خواهید شد که برخی از مسائل با گذر زمان نیز تغییری نخواهند کرد. برای اطلاع از چگونگی پیش گویی و سرنوشت ازدواج کلیک نمایید.

10. کمک گرفتن از روانشناس

یکی دیگر از راه های کسب آمادگی برای ازدواج ، کمک گرفتن از روانشناس و مشاوره ازدواج است. در این حالت مشاور با هر دوی شما صحبت کرده و بدون سوگیری و قضاوت به شما کمک می‌کند تا یکدیگر را بهتر شناخته و تصمیم بهتری بگیرید.

11. اعتماد متقابل

فراموش نکنید یکی از اصلی ترین مسائل در آمادگی برای ازدواج ، اعتماد متقابل است. باید هر دو به اندازه کافی به یکدیگر اعتماد داشته و همه چیز را به صورت روشن و واضح پیش ببرید. گاهی اعتماد نداشتن تنها آرامش خودتان را گرفته و تاثیری در رفتارهای طرف مقابل نمی‌کذارد.

12. پشتیبانی و حمایت از یکدیگر

پیش از ازدواج باید بدانید که زندگی مشترک چالش های مختلفی خواهد داشت که باید در همه آنها در کنار همسرتان بوده و از او پشتیبانی نمایید. آیا آمادگی این موضوع را دارید که در بیماری و ناراحتی بتوانید در کنار یک نفر دیگر باشید؟

13. صحبت کردن با یکدیگر در مورد مسائل مالی

در مورد آمادگی برای ازدواج ، باید قادر باشید تا با یکدیگر در مورد مسائل مالی صحبت کنید. برخی تصور می‌کنند که این تنها برای مخارج خانه است. در صورتی که باید از میزان پس انداز، درآمد و…. همسرتان اطلاعاتی داشته و برنامه ریزی کنید.

14. داشتن انتظارات و ملاک های معین

یکی دیگر از جنبه های آمادگی برای ازدواج ، داشتن انتظارات و ملاک های معین برای خود و حتی در مورد طرف مقابل است. نباید در مورد ازدواج به صورت رویایی و بلند پروازانه فکر کنید. همچنین باید ملاک های منطقی داشته و بدانید که به چه چیزی بیشتر بها دهید.

15. ایجاد عادات خوب در خود و دیگری

ایجاد و شکل دادن عادات خوب در خود و دیگری نیز از ابعاد دیگر آمادگی برای ازدواج است. نمی‌توانید بگویید: من همینم که هستم. برای داشتن یک ازدواج خوب ، باید تغییر کنید. باید عادات مناسبی در خودتان شکل داده و مهارت های تازه ای بیاموزید. برای آشنایی بیشتر با انواع مهارت های لازم برای ازدواج کلیک نمایید.

تست آمادگی برای ازدواج

برای سنجش آمادگی برای ازدواج ، هیچ تست یا آزمون مشخصی وجود ندارد. بلکه افراد می‌توانند در ابتدا با استفاده از تست های مختلف، ویژگی های شخصیتی خود و دیگری را شناخته و بر این اساس در مورد ازدواج، تصمیم گیری نمایند. همچنین تصمیم گیری تنها بر اساس تست نیز کار درستی نیست و بهتر است افراد بیشتر به جلسات مشاوره رفته و زمان بیشتری را برای شناخت یکدیگر اختصاص دهند.

نشانه‌های آمادگی برای ازدواج

 

به طور کلی آمادگی برای ازدواج در هر فردی با نشانه های رفتاری و روانی مختلفی همراه است که خود آن فرد متوجه این موضوع خواهد شد. این موضوع نیاز به بلوغ عاطفی و فکری دارد که در هر فردی خود را به یک شکل نشان خواهد داد. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

-روابط گذشته خود را به طور کامل تمام کرده‌اید
-مهارت انتخاب درست و منطقی را به دست آورده‌اید
-مسئولیت‌های خود را می‌شناسید و فرد مسئولیت پذیری هستید
-صبورید و توان کوتاه آمدن در بحث‌ها و دعوا ها را دارید
-از نظر روحی روانی در سلامت کامل هستید
-برای فرار از زندگی قبلی و خانواده خود به ازدواج فکر نمی‌کنید
-خواسته‌های خود و طرف مقابلتان را از زندگی مشترک می‌دانید
-به دنبال تغییر طرف مقابل پس از ازدواج نیستید
-دنبال مرد سوار بر اسب یا ملکه زیبایی نمی‌گردید
-از استقلال عاطفی و روانی و مالی برخوردارید
-خانواده آماده ازدواج شما هستند
-توانایی برخورد اجتماعی با آشنایان و خانواده و طرف مقابل را دارید
-از توانایی پذیرش تفاوت برخوردارید
-تصور صحیحی از ازدواج پیدا کرده‌اید
-برای داشتن بچه آماده هستید
-شریک‌تان را می‌شناسید و به او اعتماد دارید
-آمادگی به اشتراک گذاشتن زندگی شخصیتان را دارید

سخن پایانی

طبیعی است که بیش از ازدواج، کمی شک کرده در مورد آمادگی برای ازدواج خود دچار شک و تردید شوید. اما این بدان معنا نیست که آمادگی لازم را نداشته و نباید ازدواج کنید. چرا که تجربه کمی استرس و اضطراب طبیعی است. بهتر است در این مورد حتما با طرف مقابل و یک مشاور صحبت کرده و برای تصمیم گیری عجله نکنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای ازدواج می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره ازدواج تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

در چه سنی آمادگی برای ازدواج ایجاد می‌شود؟

نمی‌توان سن مشخص و دقیقی برای همه افراد تعیین کرد اما به طور کلی خانوم‌ها بعد از 24 سالگی و آقایان بعد از 27 سالگی  آمادگی ازدواج را پیدا می‌کنند. در حالت کلی لازم است که برای ازدواج فرد به یک حالت تثبیت شد برسد و کمتر در معرض تغییر افکار و عقاید قرار داشته باشد.

چطور می‌توانم بفهم طرف مقابلم آمادگی ازدواج دارد؟

هدفمندی و جدیت در رابطه، تعهد و داشتن دغدغه زندگی مشترک از نشانه‌های آمادگی برای ازدواج است.  

برای آمادگی ازدواج کدام بلوغ لازم است؟

بلوغ احساسی و عاطفی، بلوغ جسمی و جنسی، بلوغ اقتصادی، بلوغ عقلی

 

منبع: آمادگی برای ازدواج

  • ۰۳/۰۸/۰۳
  • newmiind newmiind

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی